KaffeRoma te cucerește cu aromele sale

O zi bună începe cu ceașcă bună de cafea. Așa spun toate persoanele care nici nu se trezesc bine și […]

O zi bună începe cu ceașcă bună de cafea. Așa spun toate persoanele care nici nu se trezesc bine și merg în bucătărie să-și pregătească cafeaua. Fie fac cafea la ibric, fie își fac cafea la expresor. Se așează apoi la masă și își savurează pe îndelete cafeaua. În acele momente pare că nu există lucru mai important decât acea ceașcă aburindă de cafea cu miros îmbietor. Nu sunt băutoare de cafea, dar îmi place foarte mult mirosul îmbietor. Este un miros care te atrage și parcă îți spune: Hai, savurează și tu această cafea de calitate!  

Însă, de fiecare dată când intru în bucătărie, îi rezist. Îi rezist fiindcă, din păcate, cafea îmi este interzisă. Nu am voie să o savurez, dar nimic nu mă poate împiedica să o prepar. De mică am învățat să fac cafea. Mamei mele îi plăcea tare mult să îi servesc cafeaua la pat. Mie îmi plăcea foarte mult să i-o prepar. Timpul a trecut, eu am crescut, iar mama a încetat să bea cafeaua la pat. A început să o bea în bucătărie și să și-o facă singură. Tehnologia a avansat și am ajuns la concluzia că mama merita să bea o cafea făcută nu la bătrânul ibric de cafea, ci la expresor.

Zis și făcut. Am intrat pe internet și m-am uitat după diverse modele de expresoare. M-am sfătuit și cu prietenii, și am ajuns la concluzia că cel mai bun expresor pentru mama este cel cu capsule. I-am cumpărat un expresor și i l-am făcut cadou. I-a plăcut, dar și-a făcut probleme în privința capsulelor pentru aparat. I-am zis să nu-și facă probleme, fiindcă voi căuta capsule compatibile tot internet. Și am avut dreptate.

Am căutat pe google capsule cafea și am descoperit un magazin online ce comercializează atât capsule de cafea, cât și cafea măcinată și boabe. Magazinul se numește KaffeRoma.  Imediat am intrat pe el și m-am uitat la tipurile de cafea. Mamei îi place foarte mult cafeaua Lavazza. I-am ales câteva sortimente. I-au plăcut mult capsulele Yespresso Intenso.

kafeeroma lavazza-blue-intenso

Și știți ce? A mai vrut și și-a făcut imediat comandă. După ceva timp mi-a spus că acest magazin a cucerit-o cu aromele sale. Treptat le-a încercat pe toate. Inclusiv cafeaua boabe și măcinată. Uneori își face cafea la expresor, alteori apelează la bătrânul ibric. Se bucură în fiecare dimineață de gustul său intens. Eu mă bucur de mirosul său îmbietor.

Este foarte fericită că în sfârșit a descoperit o cafea pe gustul ei. De aceea, de fiecare când vin musafiri, îi întreabă imediat dacă poate să îi servească cu o ceașcă de cafea. Le dă posibilitatea să și aleagă. Le face fie la expresor, fie la ibric. Musafirii sunt încântați de cafeaua servită și o întreabă de unde a cumpărat-o. Ea răspunde imediat că de pe KaffeRoma.ro. Le recomandă și lor să intre, pentru a-și achiziționa diverse sortimente de cafea de cea mai bună calitate. Stau și o privesc, și mă bucur că am decis să-i iau expresorul care a contribuit la descoperirea acestui magazin cu produse ce te cuceresc cu aromele lor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top