Vrei să-ți deschizi un magazin? Ia în considerare de la bun început digitalizarea, flexibilizarea și eficientizarea acesteia pentru a te bucura de succes. Pentru ca afacerea ta să fie cât mai profitabilă, trebuie să fii capabil să optimizezi managementul și logistica sa.

Astfel, trebuie să iei în calcul achiziționarea unor tablete industriale, fie pentru utilizare în cadrul companiei, fie în afara acesteia. De ce? Pentru că sunt principalul instrument de gestionare a evidenței de date a produselor care intră sau ies din magazin. Așa, se reduc erorile umane care fac afacerea ineficientă.

Reține! Trăim într-o perioadă în care clienții sunt din ce în ce mai pretenționați și au cerințe din ce în ce mai mari. Așa că, îți voi spune cum să-ți alegi tableta industrială potrivită pentru afacerea ta. De asemenea, îți voi spune care este diferența dintre aceasta și cea de consum și care sunt beneficiile celei profesionale pentru sectorul industrial.

Diferențele dintre tabletele industriale și cele de consum

Aceasta este una dintre întrebările pe care și le pun cel mai mult cei care trebuie să cumpere o tabletă.

Dincolo de aspectul fizic, unde diferența, în funcție de modele, nu este atât de mare, la nivel tehnic, există numeroase diferențe, printre care cele merită remarcate sunt următoarele:

 • Sunt mai robuste: deoarece pot cădea și uneori sunt folosite la înălțimi mari.
 • Concepute pentru folosirea lor în medii de lucru dificile- unde schimbările de temperatură sunt foarte bruște, la care tableta de consum nu ar rezista, cum ar fi frigul, umiditatea sau căldura. De asemenea, acestea rezistă la praf sau produse chimice, printre altele.
 • Baterie cu durată mai mare- pentru că sunt produse care, cel puțin, trebuie să reziste la cel puțin două schimburi de lucru. În același timp trebuie să se reîncarce rapid, astfel încât să poată fi folosite ori de câte ori este nevoie.
 • Optică adaptată industriei- care, de exemplu, permite citirea codurilor de bare fără probleme sau cititorilor înșiși să captureze datele de pe ecran fără niciun inconvenient, rapid și eficient.
 • Varietate de accesorii- pentru o utilizare ușoară, cum ar fi transportul, reținerea, mobilitatea sau încărcarea bateriei mobile, printre altele.
 • Toate aceste caracteristici fac ca alegerea acesteia să fie necesară firmelor din sectorul industrial și alimentar, spre deosebire de tabletele de consum.

Beneficiile unor tablete robuste industriale pentru sectorul alimentar

Dacă îți deschizi, de exemplu, un magazin alimentar este foarte important să ții evidența intrărilor și ieșilor. Achiziționarea unei astfel de tablete poate una dintre cele mai bune soluții pentru buna gestionare afacerii tale.

Pentru un rezultat pe măsura așteptărilor, ai putea avea nevoie de o tabletă industrială care:

 • Să poată citi toate tipurile de etichete și coduri de bare, atât cele obișnuite cât și RFID, care sunt cele mai folosite in acest domeniu.
 • Să înregistreze rapid, confortabil si eficient datele produselor care intră și ies din magazin.
 • Să aibă conexiune la Internet, pentru a putea lucra în cele mai bune condiții.
 • Să reziste la temperaturi scăzute.
 • Să aibă o baterie puternică, deoarece dacă magazinul tău va fi unul non-stop, iar angajații vor lucra în ture, tableta va funcționa fără încetare.

Criterii de alegere a unei tablete robuste industriale

Este foarte important ca înainte de a cumpăra orice tip de tabletă industrială – care este un dispozitiv util în gestionarea corespunzătoare a magazinului, este bine să te asiguri că îndeplinește cerințele de bază și, bineînțeles, este potrivită pentru afacerea ta.

Astfel, principalele criterii de luat în considerare înainte de a opta pentru un tip de tabletă industrială sau alta, sunt următoarele:

 • Tipul de certificat IP- Va indica nivelul de rezistență la solide, praf, de exemplu, (prima cifră, maxim 6) și la lichide, apă, de exemplu, (a doua cifră, maxim 8). Prin urmare, nivelul maxim de IP ar fi 68.
 • Rezistența la căzături- Cât de rezistentă este tableta la diferite șocuri și căzături și la cât de multe.
 • Tipul de ecran de sticlă- Dacă sunt întărite și dacă permit o vizibilitate corectă în exterior.
 • Durata de viață a bateriei- Ideal ar fi să dureze cel puțin o tură de lucru, pentru a avea mobilitate maximă.
 • Tehnologie multi-touch- Poate răspunde cu ușurință la atingere, chiar dacă persoana care o folosește poartă mănuși.
 • Rezistența la diferite temperaturi. În medii dure, temperaturile pot fi foarte ridicate sau extrem de scăzute. Din acest motiv, o tabletă industrială trebuie să funcționeze la orice temperatură.

Acestea fiind spuse, nu-mi mai rămâne decât un singur lucru să îți spun. Dacă vrei să-ți alegi o tabletă robustă pe care să o folosești în magazinul, intră în magazinul online Idmag.ro. Aici vei găsi o gamă variată de laptopuri și tablete robuste. Iată 3 dintre modele care ar putea fi potrivite pentru afacerea ta:

Tablete robuste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a le comanda, poți lua legătura cu reprezentanții magazinului sunând la +40376449800. Apoi, în cel mai scurt timp vor ajunge la tine prin curier rapid. E simplu să faci comandă din acest magazin. Așa că, spor la cumpărături îți doresc!

Categorii: Recomandări

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura