Pentru sănătate – Investiție inteligentă în calitatea apei

You are currently viewing Pentru sănătate – Investiție inteligentă în calitatea apei

Pentru sănătate – Investiție inteligentă în calitatea apei

Apa este un element vital pentru oameni. Ți se spune că e important să bei cât mai multă apă, deoarece face bine organismului și te menține hidratat. Pentru ca apa să fie potabilă, aceasta nu trebuie să conțină clor sau bacterii. O apă curată înseamnă un organism sănătos și plin de energie, dar pentru a obține toate acestea este necesar ca ea să fie filtrată. Te-ai saturat de sarcina zilnică de a cumpara apă de la magazin? Vrei sa treci peste momentele în care uiți să treci apa pe lista ta?

Apei

Investește inteligent în calitatea apei pe care o bei. Mai departe, află informații despre importanța apei filtrate

  1. În momentul în care apa este filtrată, aceasta  capătă un gust mai bun. Apa de la robinet nu are un gust așa bun, astfel că dacă ai un filtru te poate scăpa de această problemă.
  2. Consumul de apă filtrată este benefic sănătății noastre, mai exact poate reduce riscul apariției bolilor, de exemplu: cancerul la vezica urinară, prin eliminarea clorului și produselor secundare ale acestuia din apa potabilă.
  3. Având un filtru de apă, ai protecție garantată împotriva a peste 2100 de toxine, fiind prezente în apa de la robinet. Poți afla mai multe informații, așa că verifică pe site-ul Clack.ro, unde vei găsi cele mai bune filtre și informații foarte utile.
  4. O stare generală bună, dar și imunitate puternică se obțin cu ajutorul apei. Vrei să reziști împotriva răcelii și să fi sănătos? Atunci bea multă apă, recomandat este să bei 2L de apă pe zi și vei vedea că imunitatea ta va deveni foarte puternică și vei ține gripa departe. Starea de bine poate fii prezentă în fiecare zi, te ajută să te concentrezi la școală sau la locul de muncă. Consumă cât mai multă apă pentru a te bucura de toate beneficiile oferite!
  5. Apa filtrată este ieftină. Consumatorii de apă plată din comerț se lasă impresionați de reclame și cumpără apa îmbuteliată, fără să știe că această apă este mult mai dăunătoare decât în toate celelalte surse. Este destul de scump să cumperi în fiecare lună apă, costurile se ridică la aproximativ 300 de lei. Însă, exact aceeași cantitate de apă o poți obține cu doar 0.75 lei de la rețelele publice de distribuție sau cu ajutorul filtrului de apă. Este filtrată la domiciliu și este mult mai ușor să ai apa la tine acasă, decât să mergi prin magazine să cauți și să cheltui o sumă de bani semnificativă. Ia în considerare această alternativă!
  6. Apa filtrată este mereu proaspătă și bună de băut, oricând. Nu-și pierde din proprietăți și are același gust. Apa îmbuteliată își pierde din proprietăți după 24 de ore, încă un motiv să utilizezi filtrul și să bei apă pură.

Apa joacă un rol esențial pentru menținerea sănătății tale. Contribuie și tu la un stil de viață sănătos și la ecologizarea planetei, renunțând la sticlele de plastic și înlocuindu-le cu un filtru special, care să îți fie mereu la îndemână. Alege să investești inteligent!

Lasă un răspuns