Intră pe LEDBOX și ia-ți bandă led

You are currently viewing Intră pe LEDBOX și ia-ți bandă led

Intră pe LEDBOX și ia-ți bandă led

În prezent, iluminatul cu LED-uri a devenit tot mai important, din cauza numeroaselor avantaje oferite față de sistemele tradiționale de iluminat. Consum de energie redus, viață lungă și o varietate de forme și culori care trezesc creativitatea și curiozitatea.

O modalitate de iluminare cu LED-uri o reprezintă benzile care sunt vândute ca role. În acest articol voi vorbi despre banda led. Banda led luminoasă, cu un design unic, are multe beneficii și caracteristici pe care alte tipuri de produse de iluminat cu LED-uri nu le au.

Banda LED este de obicei vândută la metru. Funcționează la 12 volți. Lumina LED-urilor costă mult mai puțin, deoarece consumă mai puțină energie pentru a crea același efect de iluminare.

LedBox pune la dispoziția clienților săi trei tipuri de benzi: bandă RGB (roșu, verde și albastru) care schimbă culoarea, bandă monocoloră și bandă digitală.

Banda monocoloră poate fi de două tipuri: alb cald și alb rece. Banda LED RBD  oferă utilizatorilor ambianțe variabile. În plus, banda dispune de luminozități variate. Variază de la o lumină obișnuită pentru aplicații interne, până la aplicații de afaceri extrem de luminoase. Luminozitatea luminii unei benzi LED este determinată de gama și mărimea cipurilor LED. Există două dimensiuni principale de chip, 3528 (3,5mm x 2,8mm) și 5050 (5,0mm x 5,0mm).

Deoarece lumina cu LED-uri solicită o funcționare de joasă tensiune, are nevoie de un transformator pentru ajutor. Acest lucru este aproape același cu transformatorii utilizați pentru spoturi MR16. Trebuie doar să reglăm tensiunea pentru LED-uri.

Banda Led este folosită în mod obișnuit pentru a crea un efect specific de iluminare, deoarece este ușor de instalat în spații lungi și înguste. Creează un efect cunoscut sub numele de „stratificare” care ar putea crea un efect de dramă. Ar putea fi, de asemenea, un bun element de decor pentru mobilier, tufișuri și scări.

Caracteristicile, cum ar fi straturile rezistente la apă, rezistente la șocuri și protecții IP, fac, de asemenea, lumina LED-urilor o alegere bună pentru băi și locuri în aer liber. Banda led este un element decorativ superb pentru grădini.

De asemenea, ar putea fi folosită pentru a ilumina poteci, scări, curtea interioară și împletiturile din nuiele.

LedBox, fiindcă trebuie să fie Led, ne ajută să ne creăm o atmosferă de vis cu ajutorul diverselor benzi led. Acum avem posibilitatea să creăm o atmosferă feerică în orice încăpere și nu numai.

Pentru a face acest lucru este suficient să intrăm în magazinul online și să ne alegem modelul de bandă care ni se pare celor mai potrivit pentru noi.

De exemplu, am putea alege BANDA 3528 SMD 60 LED/M 12V 3000K. Această bandă este dublu adezivă. Astfel, se poate lipi foarte ușor, oriunde.

banda-led-alb-cald-ip20-chip-led-smd-3528-led-box.ro

Cu o astfel de bandă putem lumina orice spațiu din casă sau din afara ei. Este o soluție foarte avantajoasă și foarte practică.

Cosumând foarte puțină energie, această bandă cu led este o soluție mult mai bună decât spoturile sau becurile cu halogen.

Dacă ne plac mai mult benzile multicolore decât cele monocolore, atunci alegerea potrivită pentru noi este BANDA LED 5050 RGB IP20 TLC 44 TASTE.

banda led rgb

Această bandă are 5 metri și este prevăzută cu 300  de led-uri RGB. Această bandă o putem pune fie în interior, fie în exterior.

Trebuie să o ferim de umiditate, praf și șocuri. Nu este rezistentă la ele.

Oglinzile, geamurile, barurile noastre vor fi minunat luminate de această bandă plină de lumină multicoloră.

LEDBOX ne oferă una dintre cele mai bune alternative de iluminat. Așadar, îți recomand să intri și să vezi gama variată de benzi led.

De la benzi monocolore la cele RGB și digitale, oferta este extrem de vastă, iar alegerea una destul de grea. Pe care să o aleg, oare?

PS: tel. de contact LEDBOX este: 0756396763

 

 

 

Lasă un răspuns