Coco Chanel spunea… “ Nu există eleganță fără parfum. Este accesoriul nevăzut, sublim și de neuitat. Îți anunță sosirea și îți  prelungește prezența după ce ai aplecat.”

Vrei să ți se simtă prezența după ce ai plecat, ori vrei ca celor dragi să li se simtă prezența după ce au plecat? Intră într-o parfumerie online și alege un parfum de Crăciun. Oferă-ți sau oferă-le celor dragi, cadoul perfect.

Achiziționarea unui parfum nu este atât de ușoară precum pare. În prezent, există o gamă variată de parfumuri pe piață, iar gusturile și indeciziile noastre ne influențează cu siguranță alegerea. Cu toate acestea, pentru a te ajuta să alegi un parfum bun, trebuie să iei în considerare detalii precum pielea, vârsta, personalitatea și stilul de viață.

Reține! Nu tot ce este îmbuteliat într-o sticlă bine decorată este parfum. Este foarte important să citești etichetele înainte de a cumpăra și să-ți dai seama de cel de parfum este vorba:

  • Colonie- Variantă mai suavă a esenței, durează câteva ore așa că trebuie aplicată pe tot parcursul zilei, dar este ideală pentru perioadele caniculare datorită aromelor sale suave. Este folosită în general ca parfum pentru bărbați.
  • Apa de toaletă sau apă de colonie- Concentrația esențelor este mai puternică și poate persista până la trei ore. Este o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc să înceapă să folosească parfumuri, dar sunt încă prea tinere pentru parfumuri foarte puternice.
  • Parfum- Concentrația sa este mult mai mare decât în cazul celor anterioare, variind între 20% și 30% și poate dura peste opt ore. Este indicat să fie folosit în cantități mici și ținând cont de anumite aspecte.
  • Apă de parfum- Aroma este puțin mai subtilă decât cea a unui parfum și durează mai putin. Se recomandă folosirea sa în nopțile de vară, deși poate fi folosită și ziua în locuri aerisite.

Odată clarificat acel punct, iată caracteristicile de care trebuie să ții cont pentru a alege corect un parfum.

Vârstă

pH-ul pielii se modifică pe măsură ce trece timpul. Aromele dulci (fructate si florale) sunt mult mai potrivite pentru femeile cu vârsta de la 20 la 30 de ani. Pentru femeile de la 40 în sus, aromele sofisticate (cu note lemnoase sau condimentate) sunt cele care le oferă misterul si rafinamentul cerut de vârstă. Este foarte simplu, simțul mirosului slăbește odată cu vârsta, așa că este nevoie de parfumuri mai puternice care să rămână impregnate pe piele.

Cum să alegi un parfum în funcție de pH

Atunci când vrei să faci cadou un parfum, este indicat să știi tipul de pH sau de ten al persoanei care îl va primi. Nu e ușor când alegi un parfum pentru o altă persoană, dar nici nu e foarte greu dacă aceasta îți este apropiată. Așadar, iată ce trebuie să știi pentru a alege bine parfumul:

  • Cu cât pielea este mai grasă, cu atât aroma are mai puternică. Din acest motiv, pentru persoanele cu acest tip de ten sunt perfecte aromele florale, de citrice sau marine. De exemplu, poți alege un parfum cu note de lime, busuioc și mandarină, nectarină și miere sau trandafiri roșii.
  • Pentru tenul alcalin sau pielea uscată este puțin mai greu ca aroma să rămână impregnată timp îndelungat, așa că e bine să alegi parfumuri mai intense și dulci derivate, cu note de tutun și lemnoase, fie parfumuri orientale.

Sfat util! Pentru ca parfumul să dureze mai mult este bine să se aplice puțină cremă sau loțiune hidratantă.

Personalitate

O aromă foarte puternică și seducătoare nu i se potrivește deloc unei persoane timide care caută să treacă neobservată, așa cum una suavă și simplă nu e potrivită persoanelor extravertite care vor să se facă remarcate. Atunci când alegi un parfum, felul tău de a fi sau al persoanei care îl va primi, este un lucru important de care ar trebui să ții cont.

Masculină- Cum să alegi un parfum pentru bărbați? Simplu, dacă are arome lemnoase, de santal și pachiuli. Este parfumul masculin perfect pentru a scoate în evidență caracterul viril al utilizatorului său.

Energică- Dacă ești foarte deschisă sau și în continuă mișcare, aromele de citrice vor fi aliații tăi. Lămâia, portocala, rodia sau bergamota sunt esențele principale din parfumurile fresh care dau o senzație de prospețime și luminozitate.

Senzuală- Dacă vrei să atragi atenția unui domn, ar trebui să aplici parfumuri orientale pe piele. Numele provine de la faptul că ingredientele sale principale provin din acea parte a lumii și sunt fabricate din rășini, vanilie, cuișoare, cardamom, ghimbir, cacao și uleiuri esențiale precum balsamic.

Acum că ai aflat mai multe detalii despre parfumuri, îți recomand să intri în magazinul online Mycosmetics.ro și să alegi parfumurile potrivite.

De exemplu, dacă îți dorești un parfum cu aromă ușor dulce, cu multă personalitate, o bună alegere ar fi Apa de parfum pentru femei Lady Secret Gold. Zmeura și lămâia amalfi sunt cele mai caracteristice arome ale acestuia.

Dacă vrei unul pentru un El modern, poți opta pentru Apa de parfum Moto Racing Day & Night. Pentru zi, un parfum de lungă durată, cu accente lemnoase și usor fructate. Pentru noapte, un parfum cu note subtile de lămâie și bergamotă. Astfel, îți poți oferi două parfumuri complentare.

Parfumerie

Acestea fiind zise, pentru comenzi poți suna la telefon 0771412153.

 

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura