În ianuarie m-am bucur de noutăți de la Femme Luxe

A sosit! Cine? Bineînțeles, o nouă comandă de la Femme Luxe. Și ce să zic, am primit 2 seturi și o rochie foarte faine. Îmi pare rău că nu am primit și perechea de pantaloni, dar nu-i nimic, mă bucur de ceea ce am primit. Sunt foarte frumoase produsele. Iată, așadar, ce am primit:

Khaki Zip Up Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Sibyl

Un nou set, fiindcă seturile de la Femme Luxe sunt foarte faine și călduroase. Iarna sunt perfecte pentru persoanele friguroase ca mine. În plus, pantalonul fiind cu talia înaltă ține foarte bine la spate. Așa, nu îmi mai este rece deloc. Și îmi place și faptul că jacheta este prevăzută cu fermoar, ceea ce-mi permite să o deschei dacă cumva mi se face cald. Așa că, dacă vă doriți un compleu sport și călduros pentru iarnă, setul Sibyl este alegerea perfectă. Vi-l recomand cu mare drag.  Îl puteți transforma în compleu pentru casă, fie într-unul pentru o escapadă la munte într-un weekend.

 Stone Zip Up High Neck Utility Pocket Skinny Joggers Fitted Loungewear Set – Kimi

Alt set. Ce să-i faci dacă îmi plac seturile. Când apare unul nou nu pot să mă abțin să nu-l bag în coșul de comandă. Știu, am o mulțime de seturi Femme Luxe, dar nu pot spune că vreunul îmi prisosește. Toate îmi sunt de folos. Setul Kimi este unul foarte interesant. Pantalonul e drept și prevăzut cu buzunar pe piciorul, iar jacheta este scurtă și cu buzunar în partea dreaptă sus. L-am ales fiindcă mi-a plăcut mult stilul aparte. Din acest motiv, nu cred că am să-l transform în compleu pentru casă, ci am să-l păstrez pentru eventuale escapade la munte. Același lucru vi-l recomand și vouă. O să fiți șic. Acest set îl puteți găsi la categoria Women’s loungewear sets.

 Chocolate Ribbed Long Sleeve Button Detail Bodycon Midi Dress – Karina

Când am ales-o pe Karina nu credeam că o să-mi placă așa mult sau că o să-mi vină așa bine. Dar uite că m-am înșelat. Îmi și place foarte mult și îmi și vine foarte bine (cel puțin așa cred🙂). De asemenea, și materialul este foarte fain și plăcut la atingere. Este o rochie potrivită pentru seară cu prietenii, chiar pentru o aniversare. Este elegantă și modernă, exact pe gustul meu. Dacă vouă nu vă place în mod deosebit, puteți oricând intra pe site-ul Femme Luxe și alege o rochie pe gustul vostru. De exemplu, dacă vă doriți o rochie albă, puteți da clic la categoria White midi dress și veți găsi o mulțime de frumoase.

Noutăți De La Femme Luxe

Pe de altă parte, dacă ceea ce căutați este o rochie neagră scurtă, nu trebuie decât s-o alegeți dând clic pe categoria Little black dress. Sunt sigură că veți găsi rochia potrivită pentru voi. Sunt o mulțime de rochii frumoase la această categorie.

Și, dacă deja vă gândiți la vara, la căldură, la vacanță, cred că este cazul să vă alegeți și o pereche de Ripped jeans for women. Eu, sincer, abia aștept să vină vara și căldura. M-am săturat de frig. În plus, nici nu mă pot bucura pe deplin de unele produse Femme Luxe. Așa că, aștept cu nerăbdare căldura. Până atunci însă, aștept să fac o nouă comandă. Chiar dacă garderoba mea e plină de haine, e păcat să nu mi-o completez cu articole vestimentare noi.

E drept, nu știu unde o să-mi mai încapă atâtea haine. E drept, spun asta de fiecare dată când scriu un articol despre produsele primite de la Femme Luxe, dar nu mă pot abține. Sunt prea ispititoare. Le-am mai făcut cadou, dar nici asta nu vreau să fac. Sunt extrem de posesivă. De multe ori consider că ce-i al meu, al meu trebuie să rămână.

Prin urmare, adun haine de toate felurile. Pe unele le port, de altele uit și mă trezesc la schimbarea de anotimp că în șifonier există haine cu etichetă care așteaptă cuminți să le bag în seamă. Îmi pare rău de ele, dar, uneori,  memoria îmi mai joacă feste.

Vă recomand să nu faceți ca mine. Hainele merită purtate, rând pe rând. E păcat de ele, trebuie puse în valoare. Timpul trece și vine o vreme când hainele alese nu vor mai putea fi purtate. Așa că, purtați hainele când intrați în posesia lor. Nu le uitați, apreciați-le valoarea! Pe curând!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top