Idei de ținute office pentru toamnă

You are currently viewing Idei de ținute office pentru toamnă

Idei de ținute office pentru toamnă

Suntem deja în a treia zi din a doua lună de toamnă. Soarele încă zâmbește, deși o face mult mai timid, parcă i-ar fi teamă să ne învăluie cu a sa căldură minunată. De ne-ar putea citi gândurile, și-ar da seama că noua ne place să ne îmbrățișeze cu căldura sa. Viața însă continuă. Un anotimp trece, altul vine iar schimbarea anotimpului ne creează întotdeauna probleme. Oare cu ne îmbrăcăm astăzi pentru a merge la birou. Grea întrebare. Știu. De aceea vreau în acest articol să vă propun opt ținute pe care le-ați putea purta într-o zi de lucru, în funcție de locul vostru de muncă.

Există tot felul de locuri de muncă, la unele puteți purta ține mai formale sau mai lejere. Ținutele pe care vi le voi prezenta sunt atât formale, cât și lejere. Majoritatea includ articole vestimentare în tendință, astfel încât vă puteți inspira și introduce în ținutele voastre office, lucruri actuale.

Care sunt articolele vestimentare în tendință? Dacă vreți să vă creați ținute office actuale există câteva articole vestimentare de care trebuie să țineți cont în acest sezon. Hainele lejere, blazerele, fustele și pantalonii în carouri fac parte dintre marile tendințe ale acestui sezon.

Ținute Office toamna 2017

Este foarte ușor să creați o ținută office cu ajutorul unor astfel de articole vestimentare. Sunt articole vestimentare care, în general, sunt disponibile într-o gamă mare de culori neutre, dominată de nuanțe de maro și gri. Combinați-le cu alte articole vestimentare simple și veți reuși să creați ținute sobre, deloc stridente.

Ținute Office toamna 2017

Carourile, de asemenea, sunt o opțiune fantastică pentru a reuși să creați o ținută de inspirație masculină, o altă mare tendință a sezonului. Niște pantaloni în carouri, un pulover  tricotat și niște pantofi plați, vor alcătui o combinație reușită. Nu vă complicați, în această toamnă optați pentru simplitate.

Având în vedere că ținutele de inspirație masculină sunt la modă, nu puteți uita nici de costum. Acesta poate fi în culori simple sau cu imprimeu în carouri. Dacă vreți o ținută femină, mereu puteți opta pentru o combinație clasică: rochie sau fustă neagră, cămașă de mătase, gabardină în tonuri bej și pantofi cu toc.

Care dintre ținutele propuse vă plac? Care dintre ele se apropie de stilul vostru personal?

Lasă un răspuns