HolzerTehnic execută tâmplărie din lemn stratificat

Toată lumea știe despre mine că îmi petrec ziua în lumea blogging-ului. Este adevărat. De dimineață până seara târziu scriu […]

Toată lumea știe despre mine că îmi petrec ziua în lumea blogging-ului. Este adevărat. De dimineață până seara târziu scriu articole pe teme diverse, iar acest lucru îmi dă posibilitatea să aflu despre tot felul de firme din diverse domenii. Din acest motiv, se întâmplă ca prietenii să mă sune și să mă întrebe de tot felul de firme care i-ar putea ajuta să-și rezolve diferite probleme.

Aceștia consideră că datorită faptul că scriu articole pe diverse teme, i-aș putea ajuta cu informații in acest sens. Recunosc că nu se înșeală. De multe ori îi pot ajuta cu informații în această privință. Mă sună într-o zi o prietenă care vroia să-și schimbe tâmplăria în casă să mă întrebe de o firmă de tamplarie lemn stratificat din Sebeș.

– Draga mea, tu stai în Sebeș. Tu ar trebui să știi despre o astfel de firmă, nu eu.

– Ai dreptate, dar uite că sunt mai multe și nu știu exact la care să apelez. De aceea m-am gândit la tine. Scriind articole pe diverse teme, pentru diverse firme, m-am gândit că mi-ai putea recomanda firma cu cele mai bune prețuri și care execută produse de calitate.

-Hmmm…să știi că s-ar putea să nu te înșeli. S-ar putea să îți pot oferi informațiile de care ai nevoie. Întâmplător am aflat de curând că, la voi în oraș, există o firmă cu experiență vastă în acest domeniu. Inițial această firmă s-a dezvolvat ca un mic atelier de tâmplărie, iar apoi a devenit o fabrică de tâmplărie din lemn stratificat. Din câte am aflat are acum peste 20 de angajați. Știi despre ce firmă vorbesc?

– Sinceră să fiu nu. Nu sunt la curent cu toate firmele care s-au dezvoltat în oraș. La ce firmă te referi?

– Este vorba despre firma HolzerTehnic. Este o societate privată cu capital românesc  care fabrică produse din lemn stratificat la standarde europene. La ei îți poți face comandă de tot ceea ce ai nevoie. Îți poți comanda uși de interior sau uși de exterior, ferestre, obloane. Această firmă pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse. Îți recomand să-i contactezi pe cei de la această firmă și să vezi ce îți pot oferi. Cu siguranță vei reuși să ajungi la o înțelegere cu ei, și să-ți găsești produsele de tâmplărie potrivite pentru casa ta.

 

Această firmă poate fi contactată la adresa de email: vanzari@holzertehnic.ro sau la numărul de telefon 0751-220787. Spor la schimbări în casă îți doresc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top