GermanKitchens, universul bucătăriilor de calitate

You are currently viewing GermanKitchens, universul bucătăriilor de calitate

GermanKitchens, universul bucătăriilor de calitate

Bucătaria este locul aromelor, substanțelor, suspinelor și secretelor. Este totodată și locul surprizelor, al alchimiei, culorilor, amintirilor. Bucătăria este un adevărat laborator, un refugiu, un loc al creației.

Nu am crezut niciodată că voi spune aceste lucruri despre o bucătărie, dar se parte că niciodată nu se știe ce întorsătură ia viața unui om. Dacă acum 15 ani de zile mi-ar fi spus cineva că voi privi astfel o bucătărie, aș fi râs. Cândva, bucătăria era doar locul în care familia mea gătea, iar eu serveam masa. Atât și nimic mai mult.

Bunicul meu avea o vorbă….Nevoia te învață…Este o vorbă în care acum cred cu tărie, deoarece la un moment dat în viață, nevoia m-a învățat să privesc bucătăria cu alți ochi. Să o văd ca pe un spațiu în care nu doar familia mea gătește, iar eu mănânc, ci ca pe unul în care eu pot crea, pot amesteca diverse ingrediente minunate, rezultatul fiind o mâncare surprinzătoare cu un gust și o aromă deosebită.

Atunci când intri în bucătărie pentru a crea, parcă uiți de toate…ești într-o lume a ta și ai alături doar ingredientele și amintirile trezite de aroma diverselor combinații. Este absolut fascinant să intri într-un asemenea și să faci un lucru care te ajută să uiți de lucrurile apăsătoare din viața de zi cu zi.

Ador bucătăria…și nu mă refer doar strict la procesul de preparare a diverselor rețete, ci și la spațiul în sine cu tot ce este în el. Mobila din bucătărie are, de asemenea, un rol foarte important, fiindcă în ea am depozitat tot ceea ce îmi trebuie. Mi-am dorit ca în ea să încapă tot ceea îi trebuie unei persoane căreia îi place să gătească, dar în același timp să fie la modă și cu stil. Mi-am făcut-o la comandă. Sunt mulțumită, însă se putea și mai bine.

Dacă aș fi știu că ceea ce îmi doresc pot găsi în magazinul online GermanKitchens, nu mi-aș fi făcut sub nicio formă mobilă la comandă. De aș fi optat cu siguranță pentru o bucătărie din acest magazin? Fiindcă am constatat că bucătăriile comercializate de GermanKitchens reflectă stilul de viață al diverselor tipologii de oameni. Cu un design clasic sau modern ele răspund nevoilor și gusturilor tuturor.

Fiecare bucătărie comercializată este caracterizată de calitatea germană, fiind fabricată cu cea mai mare precizie. Fiecare model este unic și planificat individual.

germankitchens

Bucatarii by germankitchens.ro

În categoria bucătăriilor moderne există două tipuri de bucătării( lucioase și mate). Ambele tipuri mi se apar foarte interesante, dar eu aș opta pentru varianta lucioasă, deoarece mi se parte mult mai elegantă. Dacă intrați pe site și vă veți uita la imagini, veți constata că bucătăriile sunt foarte bine compartimentate. Au loc pentru cuptor incorporabil, pentru mașina de spălat vase, diverse sertare și dulapuri, precum și  mese foarte interesante. Sunt genul de bucătării gândite pentru persoanele cărora le place să stea mult timp în bucătărie.

Așadar, dacă vă doriți să vă schimbați bucătăria în care gătiți cu mare drag, vă recomand să intrați pe GermanKitchen, să deschideți configuratorul online 3D, să vă configurați bucătăria la care visați sau să vă alegeți un model din cele prezentate pe site. Apoi, contactați echipa site-ului, care este pregătită să vă răspundă la orice întrebare.

Alegeți-vă o mobilă de bucătărie de calitate germană, pentru ca locul plin de arome, în care creați cu dragoste, să fie și plăcut privirii.

Lasă un răspuns