GeniusFacturare, un program de facturare ușor

Recunosc, am fugit întotdeauna de cifre. Nu mi-a plăcut niciodată matematică. Nu mi-a plăcut niciodată să mă joc cu cifrele, […]

Recunosc, am fugit întotdeauna de cifre. Nu mi-a plăcut niciodată matematică. Nu mi-a plăcut niciodată să mă joc cu cifrele, să fac tot felul de calcule, să memorez formulte, etc. Pe mine m-au atras cuvintele. Mi se pare mult mai frumos să te joci cu cuvintele, decât cu cifrele. De ce mi-a plăcut mai mult jocul de cuvinte? Pentru că în spatele acestui joc de cuvinte există mister ce așteaptă să fie deslușit. Când te joci cu cifrele întotdeauna obții același rezultat. Când te joci cu cuvinte niciodată nu ai parte de același rezultat. Nu știi niciodată ce se ascunde dincolo de acel joc de cuvinte, iar acest mister este fermecător.

Îi mulțumesc sorții că m-a îndreptat pe calea cuvintelor, și nu pe cea a cifrelor. Nu cred că m-aș fi descurcat printre cifre, așa cum mă descurc printre cuvinte. Mi se parte și dificil și plictisitor să stai toată ziua cu capul în cifre și să faci tot felul calcule. Eu sunt foarte fericită fiindcă în fiecare zi am posibilitatea să trăiesc printre cuvinte. Mă joc în fiecare zi cu ele și creez fel de fel de povești. Cuvintele dau sufletului meu posibilitatea să vorbească spună ceea simte, ceea ce vrea. Iar acest lucru mi pare un lucru minunat.

Nu neg importanța cifrelor în viața noastră, fiindcă și ele au o importanță covârșitoare, spun doar că jocul de cuvinte este mai aproape de sufletul meu. Însă, dacă ar trebui vreodată să am de-a face cu cifrele la un nivel mai avansat decât am în momentul actual, dacă ar trebui să mă ocup de  emiterea vreunei facturi…aș apela la un program de facturare ușor și rapid. Am aflat de curând că există un astfel de program. El se numește Genius Facturare. Acest program de facturare te poate ajuta să faci o factură rapid și ușor. Poate fi descărcat gratuit. Cu ajutorul unui astfel de program, oricine îl instalează în computer, poate trimite foarte rapid o factură pe mail sau o poate lista. Factura care se poate face cu un astfel de program are un aspect profesional. După ce trec cele 30 de zile gratuite, pentru a folosi în continuare programul, trebuie efectuată o singură plată. Apoi, se poate folosi programul nelimitat.

Ceea ce mi se pare foarte interesant la acest program este faptul că nu trebuie să fii  contabil pentru a folosi acest program de facturare. Este astfel creat încât să dea posibilitatea și celor ce nu se pricep la contabilitate să factureze. Mi se pare un program foarte util celor ca mine, care nu se pricep la cifre. Cei ce au folosit acest program de facturare spun că este unul foarte fiabil și foarte ușor de folosit. Așadar, se merită descărcat gratuit și apoi cumpărat!

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top