Geanta de rafie, un must have al verii 2017

În perioada sezonului cald există piese vestimentare care revin în șifonierele noastre. Geanta din fibre vegetale, cum ar fi rafia, […]

În perioada sezonului cald există piese vestimentare care revin în șifonierele noastre. Geanta din fibre vegetale, cum ar fi rafia, este un exemplu. Se pare că această geantă își face loc în colecțiile de sezon și are un rol mai mult sau mai puțin important în vara 2017. Geanta de rafie  nu va fi doar o alternativă, ci va fi o adevărată tendință.

În acest sezon vom descoperi diverse modele de genți de rafie. Vor fi modele care vor face parte din ținute fresh, potrivite pentru o vară fierbinte. Prada, Jade Tribe și Ellen și James semnează câteva dintre gențile de rafie care vor fi protagoniste în ținutele  „street style“ din acest sezon. Cu toate acestea, mai multe firme au inclus aceste accesorii în colecțiile lor de primăvară-vară 2017. Mango, Zara, Sfera, Misako, Adolfo Dominguez sau Ralph Lauren … nu le-au uitat.

Geanta rafie

Gențile de rafie vor fi în această vară vedetele diverselor ținute. Geanta de rafie poate fi purtată la niște blugi combinați cu o cămașă albă și  sandale plate. Dacă spunem tricou alb, spunem cămașă cu mâneci evazate sau bluză de inspirație boho de culoare albă sau ecru. Geanta rigidă cu formă rotunjită, va completa foarte bine acest tip de ținută.

Geanta rafie

De asemenea, o astfel de geantă o putem combina și cu o rochie. Nu trebuie să uităm că în această vară se vor purta rochiile cu motive florale, în nuanțe de roșu, stil cămașă. Dar, adevăratele regine ale verii vor fi rochiile albe. 

Gențile shopper de rafie sunt perfecte pentru plajă. Așadar, în această vară le vom putea purta cu ținute în stil provensal. Gențile de mână rigide, de mici dimensiuni, vor fi cea mai bună opțiune pentru a completa ținute și/sau elegante.

Voi ce părere aveți despre gențile de rafie? Vă plac? Le-ați purta? Aveți deja în garderobă o astfel de geantă?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top