Gazduire.ro oferă servicii de web hosting de calitate

You are currently viewing Gazduire.ro oferă servicii de web hosting de calitate

Gazduire.ro oferă servicii de web hosting de calitate

Vă doriți să vă eliberați sufletul? Să împărtășiți cu ceilalți ceea ce găndiți și simți, creați-vă un blog. Lăsați gândurile să se transforme în cuvinte. Lăsați aceste cuvinte să ajungă la sufletele oamenilor. Blogul reprezintă o modalitate foarte simplă și la modă prin intermediul căruia puteți face acest lucru. Am mai spus-o și cu altă ocazie, există motive foarte bune pentru a-ți crea un blog. Prin intermediul blogului nu doar îți eliberezi sufletul de tot felul de gânduri, ci îi poți ajuta pe ceilalți cu diverse sfaturi.

Datorită internetului, avem posibilitatea de-a căuta informațiile de care avem nevoie pe diferite site. Astfel, articolele despre dezvoltare personală, despre modă, frumusețe, sănătate, călătorii, etc., sunt extrem de utile tuturor. Dacă vă place să scrieți, vă recomand să vă creați un blog. Eu mi-am creat un blog și sunt foarte mulțumită de decizia pe care am luat-o acum trei ani zile. De ce? Fiindcă blogul mi-a dat posibilitatea nu doar să-mi eliberez sufletul de gânduri, ci să cunosc oameni noi de la care am avut foarte multe lucruri de învățat. Când mi-am creat blogul nu știam foarte multe lucruri despre această lume a blogging-ului. Mi-am făcut un blog gratuit. Însă după un timp, după ce am învățat mai multe despre blogging, mi-am dat seama că ar fi mai bine să trec pe domeniu propriu, pentru a mă bucura de diverse avantaje.

Unul dintre avantajele deținerii unui blog pe domeniu propiu îl reprezintă originalitatea și indexarea în motoarele de căutare. Acest lucru poate atrage mai mult trafic pe blog. De asemenea, domeniul propriu dă mai multă personalitate blogului în relație cu ceilalți bloggeri și posibili clienți care ar dori să cumpere spațiu publicitar. Datorită firmelor care ne pot contacta, noi ne putem monetiza blogul. Așadar, acesta poate deveni o sursă de venit. Trebuie să recunosc că deja pentru a devenit.

Însă după achiziționarea unui domeniu, avem nevoie de web hosting. Există diverse firme care oferă web hosting, însă eu vă recomand să alegeți serviciile celor de la Gazduire.ro. Aceasta este o firmă ce oferă diverse pachete de găzduire web. De ce vă recomand această firmă? Fiindcă are o experiență de 11 ani în domeniu, oferă suport tehnic gratuit, uptime minim garantat (o funcționare a rețelei de 99,9%).

Dacă deja aveți blog, unul pe un subdomeniu gratuit, această firmă vă transferă blogul gratuit pe gazduire.ro. După transfer, blogul va putea fi administrat din panoul de control, care poate fi ușor de utilizat chiar și de cei care nu au foarte multă experiență. Așadar, ce spuneți, vă faceți blog? Vă lăsați gândurile să se transforme în cuvinte prin intermediul unui blog găzduit de gazduire.ro?

PS: Cei de la Gazduire.ro pot fi contactați la: oferte@gazduire.ro.

This Post Has One Comment

  1. Pingback: Domenii web la cele mai bune preturi – Răzvan

Lasă un răspuns