Fericire, unde eşti?

You are currently viewing Fericire, unde eşti?

Fericire, unde eşti?

– Fericire, unde eşti? Te caut zi de zi, dar oricât aş vrea să te găsesc, nu dau de tine.

– Hmmm… Nu dai de fericire? Nu dai de mine?! Nici nu mă mira acest lucru. Nu dai de mine, fiindcă nu vrei să mă vezi. Eu sunt mereu chiar sunt sub ochii tăi, dar tu nu ai ochi pentru mine. Din acest motiv nici nu mă vezi. Vrei să ştii unde sunt?

Sunt în fiecare clipă lângă tine, în aerul pe care îl respiri. Sunt în fiecare răsărit de soare pe care tu îl poţi vedea în  fiecare dimineaţă…

Fericire

Sunt în fiecare moment pe care tu îl poţi petrece alături de cei dragi sufletului tău…

Sunt în tot ceea ce viaţa îţi oferă în fiecare zi…

– Da, dar…

– Niciun dar…

Ar trebui să fii fericit(ă) de tot ceea ce ai. Ar trebui să fii fericit(ă) de faptul că trăieşti, că în fiecare zi poţi privi lumea. Ar trebui să fii fericit(ă) de faptul că ai lângă tine persoane despre care ştii că îţi vor fi aproape oricând. Dacă ai să mă cauţi mereu şi ai să crezi că eu sunt în acele lucruri pe care tu ţi le doreşti,  ai să pierzi şansa de mă găsi. Pe mine, fericirea, nu mă găseşti în lucrurile care ţie îţi lipsesc. Pe mine, fericirea, mă găseşti în lucrurile pe care tu le ai deja. Tot ceea ce viaţa îţi oferă te poate face fericit(ă), dacă tu alegi să fii fericit(ă). Aşadar, nu mă caută acolo unde s-ar putea să nu mă găseşti niciodată, uită-te după mine zi de zi, în fiecare clipă care îţi este oferită. Acolo mă vei găsi cel mai des.

Vezi tu, viaţa e scurtă şi trebuie să profiţi de ea în orice moment, bucurându-te de tot ceea ce ţi se oferă, cât de mult poţi. Trebuie să fii fericit(ă) de faptul că zi de zi ţi se dă o nouă şansă să faci ce ai făcut ieri, care a devenit astăzi, și nu ai putut să faci. Nu toţi au această şansă, aşa că nu mă mai căuta în ceea ce nu ai, ci în ceea ce ai, şi ai să vezi că viaţa va deveni mai plină de culoare.

This Post Has 2 Comments

  1. NicuŞiatât

    Sunt fericit că am mai trăit o zi senină din viaţa mea! Adevărat grăieşti Irina!

Lasă un răspuns