Femme Luxe revine cu o nouă comandă

V-am promis ultima dată când am vorbit despre Femme Luxe, că voi reveni cu vești de îndată ce voi primi noile produse comandate. Și le-am primit la început acestui luni și, bineînțeles, trebuie să vă povestesc despre ele. Despre cele 3 produse nou nouțe și tare drăguțe.

Este adevărat, trebuiau să fie 4, dar cum sunt tare „norocoasă” primesc în ultimul timp doar 3 produse. Nu am ce face, trebuie să mă mulțumesc cu ce primesc. Nu trebuie să uit că nemulțumitului i se ia darul. Nu vreau să mi se ia nimic.

Dar, cum nu vreau să vă plictisesc cu nemulțumirile mele, am să trec la prezentarea celor 3 produse primite.

Mint High Waisted Flare Leg Trousers-Crystal

Nu știu voi ce tip de pantaloni preferați, dar mie îmi plac cei cu talia înaltă. Îmi plac acum, înainte îmi plăceau cei cu talia joasă. Spatele meu protestează rău dacă este gol, de aceea prefer acum pantalonii cu talia înaltă.

Așa că, atunci când am zărit acești pantaloni verde mentă pe site-ul Femme Luxe, i-am și pus în coșul de comandă. Și bine am făcut. Sunt foarte frumoși și foarte potriviți pentru sezonul de vară. În plus, nici măcar nu trebuie să-i scurtez. Am să îi port cu drag cu o cămașă albă și cu o pereche de balerini nude. Cred că este o combinație interesantă.

Abia aștept să vină căldură să-i pot îmbrăca. Sunt sigură că îmi voi crea o ținută foarte comodă cu ajutorul ei. Dacă nu sunteți foarte încântate de ei, vă recomand să intrați pe site și să căutați Ripped jeans for women.  Femme Luxe pune la dispoziția noastră o gamă variată de blugi. Sunt sigură că vă veți găsi blugii potriviți.

Stone old Shoulder Knit Jumper-Kimora

După cum vă spuneam, abia aștept să vină căldura. Și, cu toate acestea, mi-am comandat un pulover destul de grosuț. Avantajul lui însă este faptul că are umerii goi. Așa că, nu cred că în serile îmi va fi cald cu el. Îl voi purta cu o pereche de blugi fie negri, fie albastri. Bejul este, din punctul meu de vedere, o culoare foarte versatilă, care poate fi combinată cu aproape orice culoare.

Și cum mie îmi place să fac combinații trăsnite, cu siguranță voi combina acest pulover cu o pereche de pantaloni într-o culoare șic.

Rust Boxy Long Sleeve Cropped Top High Waisted Drawstring Joggers Loungewear Set

Și nu m-am putut abține, mi-am comandat din nou un set. Mereu m-au ispitit Women’s loungewear sets. Sunt foarte frumoase și practice, tare bune în garderoba unei femei (friguroase). Cu joggeri cu talia înaltă și jachetă cropped top, setul în posesia căruia am intrat de curând, este foarte modern. În această vară, îl purta cu mare drag. Nu știu încă cu ce îl voi combina, dar cred că cea mai bună alegere este o pereche de pantofi sport (sneakers) albi.

Voi ce părere aveți despre produsele primite? Vi le-ați comanda? Ce articole vestimentare vă plac? Care este stilul vostru preferat?

V-am pus o mulțime de întrebări, dar sunt foarte curioasă din fire. Vreau să aflu cât mai multe lucruri despre ceilalți. Dacă, de exemplu, vă plac rochiile scurte negre, puteți intra pe site-ul Femme Luxe, deoarece veți găsi acolo multe rochii stil Little black dress. Dintr-atâtea modele, chiar și cele mai pretențioase persoane își pot alege o rochie.

Mie mi-au atras atenția câteva, aș vrea să mi le fac comandă, dar toate la timpul lor. Deocamdată vreau să mă bucur de produsele pe care le-am primit deja. Încă nu am reușit să le port pe toate. Încă mai am produse cu etichetă în șifonier, care așteaptă să fie purtate.

Vi se întâmplă și vouă să uitați ce aveți în garderobă? Recunosc, mie mi se întâmplă foarte des. De aceea multe dintre produsele de la Femme Luxe încă așteaptă în garderobă să fie purtate. Sper că voi reuși într-o zi să le port.

Cu toate acestea, nu renunț la comenzi. Abia aștept să fac o nouă comandă. Am văzut deja câteva produse interesante pe care mi le-aș dori în garderoba mea. Abia aștept să le comand, sper să le și primesc.

De îndată ce le voi primi, vă voi să vă povestesc despre ele. Pe curând!  

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top