Femme Luxe m-a surprins plăcut chiar de Sărbători!

Timpul zboară. Ne fură clipele. Parcă abia împodobeam casa și mă pregăteam de sărbători. Parcă abia desfăceam un nou colet de la Femme Luxe, care a sosit chiar în Ajun de Crăciun. Acum povestesc despre toate aceste lucruri care mi s-au întâmplat anul trecut. Acum sunt în 2021, care nici nu știu când a sosit.  Dar nu vreau să vă întristez cu regretele mele privind trecerea rapidă a timpului.

Astăzi vreau să vă dezvălui ce am mai primit de la Femme Luxe. M-am bucurat chiar în Ajun de Crăciun de 4 produse foarte frumoase. Este vorba despre 2 produse din categoria Loungewear set și 2 produse din categoria Joggers. Îmi vin perfect, ca de obicei. Iată care sunt cele patru produse pe care le voi purta cu drag.

Brown Ribbed Belted Loungewear Set – Asia este un set care îmi place foarte mult. Am și varianta pe negru. Confecționat dintr-un material subțire, acest set este potrivit pentru toate anotimpurile. Spun acest lucru, deoarece iarna poate fi purtat prin casă. Primăvara, vara și toamna poate fi purtat la o plimbare prin oraș. Fiindcă este foarte confortabil, sunt sigură că va fi alegerea perfectă ori de câte ori voi ieși din casă. Am recunoscut de foarte multe ori faptul că nu obișnuiesc să port tocuri. Și cum acest compleu poate fi combinat cu o pereche de pantofi sport sau balerini, îl voi purta cu mare drag.

Femme Luxe

 Lilac Cropped Hoodie & High Waisted Jogger Loungewear Set – Alia este cel de-al doilea produs pe care mi l-am ales din categoria Lounge Set. Sunt tare încântată de acest set. Este confecționat dintr-un material gros, perfect pentru anotimpul de iarnă. În plus, culoarea este tare frumoasă. Iarna aceasta îl voi purta des, cu siguranță. Îmi place mult cum îmi vine. Voi ce părere aveți?

Femme Luxe  M-a surprins

Dark Grey Cuffed Joggers – Lizzie – această pereche de joggeri nu putea lipsi din comanda și garderoba mea. Joggerii groși nu pot lipsi iarna din garderobă. Pe de altă parte, eu sunt și tare friguroasă. Chiar dacă este cald în casă, am obiceiul de a mă îmbrăca gros. Acești joggeri groși sunt perfecți pentru mine. Nu o să simt frigul. Îi voi purta până va veni primăvara și se va încălzi afară. Vi-i recomand cu drag dacă și voi aveți probleme cu circulația. Sunt călduroși.

Femme Luxe  M-a surprins

Grey High Waisted Oversized Cuffed Joggers – acești joggeri gri deschis încheie lista cu ultimele produse primite de la Femme Luxe.  Sunt la fel de frumoși ca și cei despre care v-am vorbit mai sus. De asemenea, sunt la fel de groși, așa că și aceștia vor face parte dintre pantalonii pe care îi voi purta des în această iarnă. Datorită lor îmi va fi tare bine, tare cald.

Femme Luxe M-a surprins

Acestea sunt ultimele achiziții făcute. Sunt mulțumită de ele. Dacă și vouă v-au plăcut, vă recomand să intrați pe site pentru a admira gama variată de produse. Pe lângă produse din categoria Loungewear și Joggers, există multe alte produse frumoase care merită achiziționate.

Eu abia aștept să fac o nouă comandă. Sunt tare bucuroasă de faptul că am reluat colaborarea cu această firmă. Mi-a părut tare rău în vară când, după doar două comenzi plasate, a trebuit să întrerup colaborarea. Acum am de gând să profit cât mai mult de această colaborare. Produsele pe care le primesc sunt de bună calitate. Îmi place să fac comandă pe acest site. Am ocazia să achiziționez produse pe care nu le găsesc pe site-urile din România. În plus, pot face cadouri frumoase prietenelor sau cunoștințelor. Câteva dintre produsele primite le-am oferit cadou unor cunoștințe și tare m-am bucurat când mi-au spus că le plac compleurile primite.

Dacă încă nu colaborați cu cei de la Femme Luxe, vă recomand să o faceți. Din punctul meu de vedere aveți doar de câștigat. Puteți intra în posesia unor produse de calitate cu care să vă îmbogățiți garderoba sau pe care să le faceți cadou. Eu am reușit să îmi îmbogățesc garderoba cu câteva produse foarte frumoase. Și sper că voi face acest lucru cât mai mult timp. Este adevărat, nu știu unde o să mai pun atâtea haine, dar voi rezolva cumva această problemă.

Sper că v-au plăcut produsele din această comandă. Voi reveni cât de curând cu informații despre noi produse. Un An Nou cu sănătate, bucurii și multe împliniri vă doresc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top