Dă dovadă de stil chiar și acasă: Fă-ți coafuri rapide și ușoare!

#Staiacasă, știu. Și bănuiesc că te-ai plictisit, că nu mai acorzi aceeași atenție podoabei capilare așa cum o făceai când […]

#Staiacasă, știu. Și bănuiesc că te-ai plictisit, că nu mai acorzi aceeași atenție podoabei capilare așa cum o făceai când mergeai la birou. Dacă faci asta, nu faci bine.

Chiar dacă în această perioadă lucrezi de acasă este foarte important pentru starea ta psihică să ai grijă de felul în care arăți. Nu trebuie să petreci ore întregi în fața oglinzii,  te poți aranja în fiecare zi, într-un mod foarte simplu. Cum? Ei bine, cu coafuri rapide și ușoare, care te vor ajuta să arăți perfect pentru momentul în care trebuie să participi la o video conferință neprogramată.

Este indicat să desfășori o anumită rutină pe perioada carantinei. Deci, îngrijirea părului este una dintre ele. În plus, trebuie să vezi partea bună a lucrurilor, poți renunța la placa de păr sau la uscător și să ai grijă de părul tău în același timp.

Coc de balerină

Este unul jos, confortabil, care poate suferi diferite modificări. Este una dintre coafurile rapide de care ar trebui să ții cont mereu. În plus, în doar câteva secunde va fi gata. Pentru a-ți face un astfel de coc, trebuie să piepteni bine părul și să-l strângi ca și cum ai face o coadă de cal. Poți să-ți strângi părul în acest fel și apoi să înfășori coada de cal astfel încât să formezi un coc. Amintește-ți că, pentru a-l fixa bine, ai nevoie de niște agrafe de păr. De asemenea, poți folosi și o gogoasă pentru coc (burete pentru coc). Astfel, cocul va arăta perfect. Poți să-ți faci și cărare pe mijloc pentru această coafură sau, poți da părul pe spate și lăsa o șuviță pe o parte. Cum preferi.

Coafuri Rapide
Sursă foto:andreeaibacka.ro

Coafuri rapide, cu păr lăsat liber și bentițe

O bentiță lată și colorată este, de asemenea, o altă variantă potrivită pentru o coafură șic. În plus, bențile sunt la modă. După cum știm, bentițele au fost întotdeauna prezente. Astăzi, cele late și cu nod se poartă cel mai mult. Prin urmare, pentru a evidenția accesoriul în cauză, îți poți lăsa părul liber.

Bucle delicate

Nu va trebui să folosești uscătorul sau placa de păr. În acest caz, ceea ce poți face este să folosești celebrele bigudiuri. Acestea trebuie puse pe părul umed, apoi trebuie să-ți lași părul să se usuce complet.

Ulterior, după ce le scoți, poți modela buclele cu degetele. Cel mai bine este să împarți părul în secțiuni, punând bigudiurile astfel încât buclele să fie uniforme. Desigur, un alt mod simplu este să-ți împletești părul la culcare și să ți-l despletești dimineața.

Coada împletită și ciufulită

Dacă coafurile ciufulite sunt la modă pe stradă, în casă sunt și mai potrivite. De aceea, în acest caz, nu trebuie să uiți de împletituri. Se poartă. Pe de altă parte, este plăcut să constați că datorită lor poți realiza o coafură rapidă.

Optează pentru o coadă împletită. Poți realiza o împletitură de bază, cu trei capete sau una tip coadă de pește. Apoi, poți lăsa libere câteva șuvite de o parte și de alta a capului. Apoi, cu  ajutorul degetelor, tragi ușor împletitura pentru a-i da un aspect ciufulit.

Sursă foto: pinterest.com

Prinde-ți părul cu agrafe

Pe lângă bentița pe care am menționat-o anterior, agrafele de păr fac și ele parte dintre cele mai de bază accesorii ale acestui sezon. Dar nu trebuie să alegi niște agrafe oarecare, ci destul de mari și colorate. Cu ajutorul lor îți poți crea o coafură tare faină. Încearcă să separi șuvițele din față și să le fixezi cu aceste agrafe. Succes îți doresc!

6 thoughts on “Dă dovadă de stil chiar și acasă: Fă-ți coafuri rapide și ușoare!”

  1. Agrafe de par mari mi-am luat si eu recent si le port ca saimi stapanesc suvitele care imi vin in ochi cand imi las parul liber. In rest, port doua cocuri mici ca doua cornite in varful capului pentru ca mi-e tare comod. In plus, dupa ce le dai drumul, parul va fi usor buclat. Deci, castig pe doua parti. 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top