Ești viitoare nașă? Iată cum te poți îmbrăca la nuntă!

Te pregătești să devii nașă și te tot gândești cum să te îmbraci, ce rochie să-ți alegi din atâtea rochii […]

Te pregătești să devii nașă și te tot gândești cum să te îmbraci, ce rochie să-ți alegi din atâtea rochii de nasa existente pe piață? În acest articol îți voi da câteva sfaturi despre cum să te îmbraci la un asemenea eveniment, având în vedere că nașa este una dintre figurile cele mai importante de la nuntă. După mireasă, evident.

Nu trebuie să eclipsezi mireasă, dar trebuie să arăți perfect fiindcă vei atrage destule priviri asupra ta. Va trebui să te concentrezi pe anumite detalii pentru ca la nuntă să porți o rochie comodă, dar cu stil și personalitate. Dacă ești nașă, rochia pentru nuntă are o importanță foarte mare. Uneori, există tendința de o lăsa pe planul doi, deși nu ar trebui.

Atunci când vei merge la braț cu mirele, vei atrage toate privirile asupra ta. Așa că, înainte de toate, trebuie să te gândești la rochie. Atunci când o alegi, trebuie să o faci cu atenție. Renunță la acele rochii de nasa lungi pline de volane sau paiete.

Nuntă- rochii de nasa

Nu uita că și în acest caz merge zicală: mai mult cu mai puțin. Nici rochiile foarte strâmte nu sunt potrivite. Pot fi drepte, dar nu foarte strâmte. Întotdeauna este mai potrivită o rochie lungă, indiferent de tipul de ceremonie.

De asemenea, o idee bună este și rochia sub genunchi. Dacă nu-ți place însă acest gen de rochie poți opta pentru un deux piece. Aceasta opțiune este una dintre cele mai potrivite pentru nașă, mai ales că nu se demodează niciodată. Rochia cu sacou va fi cel mai bun aliat al tău.

Culori ale rochiei de nașă

Având în vedere că deja am stabilit ce rochie poți purta, ar fi bine să îți dau câteva sfaturi și în privința culorilor. Culoarea neagră, deși  este o culoare clasică și mereu specială, de data aceasta nu ți-o voi recomanda.

În cea mai mare parte este indicat indicat să optezi pentru culori naturale: pământii, roz deschis sau lavandă și nuanțe pastelate. Trebuie să lași eleganță să surclaseze culorile țipătoare.

Idei pentru pantofi

Deți întotdeauna depinde de la persoană la persoană, cel mai bine în cazul acesta este să optezi pentru sandale sau pantofi clasici cu toc. Este o modalitate de a completa look-ul pe care l-am propus înainte. Așa că, îți recomand să lași deoparte pantofii fără toc, dacă ai posibilitatea să o faci.

În același timp, de asemenea, trebuie să eviți ca încălțămintea să fie prea de ocazie sau foarte strălucitoare. Alege ceva simplu, elegant și fără prea multe detalii.

Ca nașă trebuie să ieși în evidență datorită stilului și eleganței. Așadar, îți recomand să nu te grăbești să-ți cumperi prima rochie care îți place. Caută mai multe modele, alege câteva care îți plac, iar din acelea alege-o pe cea care crezi că ți se potrivește cel mai bine.

Accesorii pentru finalizarea look-ului

Odată aleasă rochia, treci la accesorii. Fă-ți orice fel de coafură. Important este să fie comodă. Nu există o regulă anume în acest caz. Optează pentru bijuterii puține și simple. Alege-ți neaparat o geantă, un plic sau clutch. Ceva micuț și elegant. De asemenea, reține că rochia, pantofii și geantă nu trebuie să fie din același material, nu se mai poartă.

Cumpărături  cu stil îți doresc!

2 thoughts on “Ești viitoare nașă? Iată cum te poți îmbrăca la nuntă!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top