Ești pasionată de modă și astrologie? Află care sunt accesoriile ce definesc zodiile!

Una dintre cele mai costisitoare pasiuni ale femeilor este reprezentată fără dar și poate de cumpărarea accesoriilor. Acestea nu doar […]

Una dintre cele mai costisitoare pasiuni ale femeilor este reprezentată fără dar și poate de cumpărarea accesoriilor. Acestea nu doar că înfrumusețează ținutele și le oferă un aspect elegant, aparte, dar de cele mai multe ori, pot reprezenta elementele cheie la care o femeie apelează pentru a scoate un outfit dintr-o zonă monotonă, de banalitate.
Ești pasionată de modă și îți dorești să aduni în colecția ta cât mai multe accesorii? Iată ce spun asprologii despre această pasiune a femeilor!

Descoperă ce podoabe definesc semnele zodicale!

Berbec
Femeile din zodia Berbec au în colecția lor un număr impresionant de genți, de diferite mărimi, forme și culori, pentru a se asigura că au tot timpul un accesoriu potrivit fiecărei ținute și fiecărui context. Nu este de mirare faptul că poșetele reprezintă accesoriul care definește această zodie de foc. Dacă și tu îți dorești o geantă nouă în colecția ta sau pur și simplu ești în căutarea unui model diferit, descoperă gentile de la Dolce Gabbana și alege piesa care lipsește și care îți este pe plac.


Taur
Taurii sunt în general persoane sensibile, care pun foarte mult accent pe sentimente. Aceste trăsături sunt reliefate și în ceea ce privește alegerea accesoriilor, astfel că o femeie Taur va opta aproape întotdeauna pentru un lănțișor delicat și lucrat cu foarte mare atenție. Dacă acesta reprezintă un moment important din viața ei sau îi aduce aminte de anumite locuri, în mod cert nu se va sfii să îl poarte la orice ținută.


Gemeni
Unul dintre accesoriile pe care femeile din zodia Gemeni pun foarte mare accent este reprezentat de cercei. O reprezentantă a acestei zodii va alege întotdeauna o pereche de cercei eleganți, discreți care să completeze perfect ținuta și personalitatea acesteia.

Rac
Pentru femeile din zodia Rac accesoriile sunt extrem de importante. Acestea nu aleg, însă, niciodată la întâmplare un accesoriu, ci le poartă întotdeauna pe cele care le conturează și evidențiază cel mai bine personalitatea. O femeie născută sub acest semn zodiacal nu va renunța niciodată la inele, întrucât le consideră indispensabile unei femei moderne și cochete.

Leu
Regina zodiacului va opta întotdeauna pentru accesorii opulente, contrastante, în special broșele de culoare aurie. Chiar dacă mulți vor crede că are o ținută supraaccesorizată, aceasta stăpânește atât de bine această zonă, astfel încât să nu dea impresia de prea mult. În mod cert, și personalitatea putenică a Leului contribuie la crearea unei apariții care te lasă fără cuvinte.

Fecioară
Definite de clasicitate și eleganță, femeile ce se află sub acest semn zodiacal vor considera întotdeauna că un ceas, eventual unul masculin sau cu un cadran mare este accesoriul ideal pentru ele. Sunt, de asemenea persoane extrem de preocupate și noțiunea timpului este un element fundamental pentru doamnele din zodia Fecioară, motiv pentru care vor alege întotdeauna ceasul drept accesoriu principal.

Balanță
Balanțele sunt fascinate de ochelarii de soare și îi poartă întotdeauna, indiferent de anotimp sau moment al zilei. Majoritatea femeilor din această zodie nu concep să iasă din casă fără o pereche de ochelari care să se potrivească de minune cu outfit-ul creat, iar de cele mai multe ori optează pentru modele extravagante, revoluționare.


Scorpion
Doamnele din zodia Scorpion sunt firi destul de îndrăznețe, mai ales în ceea ce privește alegerile vestimentare. O pălărie într-o culoare puternică, cu boruri mari va fi întotdeauna alegerea acestora, asul lor din mânecă pentru a avea tot timpul un look inedit, unic și care să nu treacă neobservat.


Săgetător
Reprezentanțele feminine ale acestei zodii sunt persoane extrem de preocupate de aspectul lor fizic, de modul în care își compun și poartă ținutele. Pentru o femeie Săgetător, nimic nu este mai șarmant și senzual decât un păr sănătos și perfect aranjat și din acest motiv, va opta întotdeauna pentru un accesoriu care să îi pună în evidență culoarea și strălucirea podoabei capilare, dar și a coafurii realizate.

Capricorn
Această zodie este caracterizată de eleganță și feminitate, iar acest aspect este destul de bine evidențiat și prin ținuta doamnelor și domnișoarelor Capricorn. Când vine vorba despre alegerea elementelor de detaliu, geanta este un accesoriu esențial pentru acestea. Vor opta întotdeauna pentru gențile suficient de încăpătoare și care au un design clasic, astfel încât să își poată păstra toate lucrurile importante de care au nevoie.

Vărsător
Pentru femeia din zodia Vărsător, curelele reprezintă o plăcere nevinovată pe care nu o pot stăpâni, întrucât în colecția lor se află un număr impresionant de astfel de accesorii.

Pești
Reprezentanțele acestei zodii de apă surprind prin apariții de-a dreptul spectaculoase. Mizează întotdeauna pe o accesorizare discretă, dar care să iasă din tipare, în același timp. Eșarfele purtate în cele mai inedite moduri și alegerea celor mai impresionante imprimeuri pare să fie atuul stilistic al femeilor din zodia Pești.
S-au înșelat sau nu astologii în ceea ce privește accesorizarea potrivită fiecărei zodii? Care este accesoriul tău preferat?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top