Ești invitată la un Baby Shower? Iată cu ce o poți surprinde pe viitoarea mămică!

You are currently viewing Ești invitată la un Baby Shower? Iată cu ce o poți surprinde pe viitoarea mămică!

Ești invitată la un Baby Shower? Iată cu ce o poți surprinde pe viitoarea mămică!

Baby Shower: petrecere organizată în cinstea venirii pe lume a unui bebeluș, o adevărată tradiție în America, dar și în România, mai ales în ultima perioadă.Baby Shower De regulă, în cadrul acesteia, mămicile aleg să își invite cele mai bune prietene acasă, într-o atmosferă intimă, în care au loc discuții pe marginea responsabilităților pe care le va avea odată cu nașterea puiului ei. Totodată, Baby Shower presupune și completarea trusoului bebelușului care urmează să fie adus pe lume: invitatele aduc daruri utile mămicii în următoarea perioadă.

Însă care crezi că sunt cele mai potrivite cadouri pe care le poți face unei viitoare mămici?

5 daruri ideale pentru Baby Shower!

Dacă urmează să mergi la un Baby Shower în calitate de invitat, este important să îți faci simțită prezența cu un cadou frumos, menit să fie de folos graviduței. Dacă ești în dilemă, întrucât nu ai experiență și nu știi care sunt prioritățile unei mămici, urmărește propunerile de mai jos și alege ceea ce crezi că îți va surprinde prietena:

  1.  Nu vei da greș niciodată dacă alegi să oferi viitoarei mămici un set cu o serie de accesorii indispensabile în carieră de mămică. Este vorba, mai exact, de seturi cu biberoane, suzete, tetine și alte accesorii. Dacă te încântă variantă aceasta, descopera aici produsele pe care le poți oferi tinerei mămici.
  2.   Împachetează un costumaș frumos cu mesaj inscripționat, o pereche de botoșei, o căciuliță și, bineînțeles, nu uita de drăgălașele șosetuțe. Cu siguranță, îi vor fi de mare folos prietenei tale.
  3.   În mod cert, unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți face cu ocazia petrecerii de Baby Shower este leagănul-minune în care cei mici se liniștesc că prin minune dintr-o criză de plâns. Împachetează-l frumos cu o fundiță și oferă-l mămicii care, mai mult că sigur, îți va rămâne recunoscătoare. Dacă îți dorești un leagăn inedit, intra pe IlBambino.ro și alege modelul care îți place cel mai mult.
  4. În funcție de sexul bebelușului care urmează să fie adus pe lume, oferă-i tinerei mămici o bijuterie specială, în cinstea micuțului ei. Dacă e fetiță, alege o pereche de cercei, iar dacă e băiețel, poți opta pentru o brățara. Așează cadoul într-o cutiuță specială și oferă-l mămicii care va fi încântată de cadoul primit.
  5. Achiziționează un carusel muzical pe care mămica să îl atașeze pătuțului lui bebe. Alege un model de carusel cât mai colorat, pentru a stârni atenția bebelușului curios. Melodiile care vor putea fi controlate printr-o telecomandă, jucăriile atașate caruselului și culorile atrăgătoare, îl vor ține pe micuț liniștit în pătuțul lui.

Iată 5 idei de cadouri inedite pentru petrecerea de Baby Shower. Alege una dintre sugestiile menționate anterior și, mai mult ca sigur, viitoarea mămică va fi fericita posesoare a unui trusou complet pentru micuțul care urmează să vină pe lume.
Bineînțeles că lista darurilor nu se încheie aici. Lasă-ți imaginația să își spună cuvântul și oferă-i prietenei tale un cadou frumos, pe care să îl folosească cu drag.

Lasă un răspuns