De ziua mea voi dărui bijuterii personalizate Lovebird

You are currently viewing De ziua mea voi dărui bijuterii personalizate Lovebird

De ziua mea voi dărui bijuterii personalizate Lovebird

În doar câteva zile voi împlini o frumoasă vârstă ( ce vârstă…e secret 🙂 ). Sunt sigură că voi primi din nou, o mulțime de mesaje frumoase și bineînțeles, multe cadouri. Ador cadourile. Din acest motiv, am decis ca anul acesta de ziua mea să-mi fac și eu un cadou. Anul acesta vreau să-mi dăruiesc o bijuterie, dar nu vreau orice fel de bijuterie. Îmi plac lucrurile diferite, speciale. Alegerea unei bijuterii speciale este întotdeauna dificilă. Iar acum că trebuie să mi-o cumpăr mie e și mai dificilă.

Oare ce mi-aș putea cumpăra? Oare ce mi-ar bucura sufletul anul?  Bijuteriile sunt mereu ispititoare. Am o mulțime, dar niciodată nu mă satur de ele. Vârsta pe care o împlinesc este din punctul meu de vedere specială, de aceea cred că și bijuteria trebuie să fie specială, trebuie să mă reprezinte. Ce bijuterie poate oare să mă reprezinte cel mai bine? Bineînțeles, o bijuterie personalizată. Colierul inimă cu literă din aur de 14 k Lovebird, pe care vreau să mi-l dăruiesc, mi se pare cadoul perfect.

colier cu inima si litera

De ce sunt așa încântată de o astfel de alegere? Fiindcă este una specială și plină de mister, iar pe mine mă fascinează misterul. Inițiala unui nume într-o inimă poate spune multe…îi voi lăsa pe ceilalți să descopere misterul literei pe care o voi alege… O voi purta cu mare drag! Va fi cu un cadou de care mereu îmi voi aminti…

Și fiindcă nu aș fi împlinit o frumoasă vârstă, dacă nu mi-ar fi dat viața Mama, cred că de ziua mea, în semn de mulțumire pentru că pentru omul de ieri, omul de astăzi și omul de mâine,  se cuvine să-i dăruiesc și ei un cadou. Bineînțeles îi voi dărui tot o bijuterie personalizată. Cadoul pentru ea va fi un colier cu mesaj personalizat din aur de 14 karate.

banut personalizat

Este un cadou minunat, deoarece pe acest bănuț pot apărea câteva versuri special scrise pentru ea. Cu siguranță se va emoționa, atunci când i-l voi dărui și va citi:

Mamă…
Eşti izvorul vieţii
Eşti surâsul dimineţii
Eşti alinarea inimii
Eşti oceanul infinit al iubirii
Mamă…
Ești totul pentru mine.

Voi ce cadouri ați alege pentru o zi specială?

Lasă un răspuns