De pe Server-Config.ro îți poți lua un laptop refurbished

You are currently viewing De pe Server-Config.ro îți poți lua un laptop refurbished

De pe Server-Config.ro îți poți lua un laptop refurbished

Trăim într-o perioadă în care tehnologia avansează pe zi ce trece. În ultimii ani am fost martorii unui avans fulminant al ei. Astfel, lumea IT nu mai este una complet străină. În prezent, laptopul sau calculatorul au devenit obiecte indispensabile în aproape orice activitate pe care o desfășurăm. În magazine găsim acum o gamă variată de obiecte IT, extrem de folositoare.

Din păcate, aceste obiecte nu sunt tocmai ieftine. Un laptop de cea mai bună calitate are un preț care nu este convenabil pentru toți. Însă toți ne dorim să avem un laptop bun, care să ne ajute în diversele activități pe care le desfășurăm. De aceea există magazine care pun la dispoziția clienților lor produse It refurbished  la prețuri foarte avantajoase. Este vorba mai exact de magazinele online.

Unul dintre aceste magazine cu oferte foarte interesante pentru cei ce își doresc astfel de produse este Server-Config.ro. Oricine intră în acest magazin își poate achiționa un laptop refurbished de foarte bună calitate la un preț fără concurență. Oferta este foarte variată. Există diverse mărci de laptopuri  de calitate foarte bună.

Pentru a vă putea achiziționa unul este suficient să intrați în acest magazin și să căutați modelul de laptop dorit. Vi-l puteți alege în funcție de bugetul pe care îl aveți, de diagonală, rezoluție, producător, etc.

De exemplu, dacă vă plac produsele marca HP, vă puteți achiziționa de pe Server-Config.ro un laptop refurbished HP EliteBook 850 G1. Acest model are garanție 2 ani de zile, display de 14 Led Backlit Full HD. Procesorul este Intel Core 5, memoria Ram este de 8 GB, placa video este Intel HD Graphics 4400. Are webcam, bluetooth și sistem de operare FreeDOS, etc.

laptop refurbished hp

Pe lângă diferite modele de laptopuri găsiți și calculatoare refurbished sau second hand, monitoare refurbished, servere refurbished, configurator-workstation. Sunt produse It de foarte bună calitate pe care le puteți cumpăra la orice oră. Fiind online, acest magazin are mereu porțile deschise pentru doritori.

Care este diferența dintre produsele refurbished și cele second hand? Cele refurbished oferite de Server Config aparțin unor branduri cunoscute care arătă și funcționează foarte bine. Astfel de produse au un grad de uzură foarte scăzut, uneori nici nu se observă. Celor interesați li se pot oferi poze reale cu produsul.

Așadar, dacă  doriți să cumpărați un astfel de produs, trebuie să știți că veți beneficia de o perioadă de garanție de minim 24 de luni ( bateria pentru laptop are garanție 3 luni). Aceasta se poate extinde până la 60 de luni.

Spre deosebire de cele refurbished, produsele second hand funcționează perfect, dar pot avea zgârâieturi pe carcasă sau defecte optice. Diferența semnificativă dintre cele două tipuri de produse este de natură estetică. Produsele  refurbished însă arată mai bine decât cele second-hand. Așa că, le puteți achiziționa fără ezitare.

Din gama variata de laptoturi de acest tip cu siguranță vă veți putea alege modelul cel mai potrivit pentru voi, pe care să-l puteți utiliza în activitățile zilnice pe care le desfășurați.

Așa că, vă recomand să intrați în acest magazin, să-l explorați și să optați pentru laptopul care vă place. Puteți contacta echipa acestui magazin la tel: 0770.509.776, 0740.073.950.

PS: Ce model de laptop v-ați cumpăra?

This Post Has 2 Comments

Lasă un răspuns