De ce să alegem servicii web de calitate?

Toți cei care avem un site sau ne dorim să ne creăm unul este foarte impotant să înțelegem câteva caracteristici care pot transforma investiția online într-una eficientă sau nu.

Un site neatractiv sau prost creat mai mult ne va afecta afacerea decât ne va ajuta să o dezvoltăm.

La urma urmei, având în vedere că blogging-ul a devenit acum o sursă de bani poate fi considerată o afacere.

Când vorbim despre un site eficient trebuie avut în vedere de câteva elemente importante: aspect, instrucțiuni, funcționalitate, uzabilitate, Seo și conținut.

Un site bine pus la pun va reflecta întotdeauna o legătură între toate aceste elemente.

Pentru ca site-ul să fie unul cât mai atrăgător aspectul său trebuie să genereze o impresie foarte plăcută chiar de la primul click. Aspectul trebuie să-l facă pe vizitator să își dorească să exploreze site-ul.

De asemenea, culorile site-ului trebuie să fie unele potrivite, pentru a nu distrage cititorul de la conținutul scris.

Textul trebuie să fie ușor de citit. Grafica este și ea foarte importantă. Pentru ca un site să arate bine, paginile nu trebuie încărcate cu mai mult de 3 sau 4 imagini. În plus, acestea trebuie să aibă legătură cu textul scris.

Pentru ca site-ul să atragă trebuie să fie cât mai simplu. Nu este indicat să se folosească un design prea complex, animații sau tot felul de alte efecte, cu scopul de a impresiona vizitatorii.

Conținutul pe care îl realizăm trebuie să fie unul cât se poate de concis, organizat, regulat.

Pe lângă toate acestea, site-ul trebuie să funcționeze în orice moment în mod corespunzător. Fiecare componentă a site-ului ar trebui să lucreze rapid și corect. Componentele care nu funcționează normal  pot determina vizitatorii să nu mai intre pe site-ul nostru. Totul ar trebui să funcționeze normal, hiperlink-urile, formularul de contact, căutarea în site, etc.

Site-ul nostru ar trebui să fie ușor de citit, navigat și înțeles. Unele elemente în ceea ce privește uzabilitatea includ simplitatea, incărcarea rapidă a paginilor,  aspect consecvent, navigare simplă, etc.

În ceea ce privește optimizarea Seo există sute de instrucțiuni și reguli, precum și diverse firme de găzduire web care în pachetele lor includ și servicii Seo.

Însă, degeaba site-ul este bine optimizat, dacă adesea nu funționează cum trebuie. Nu toate firmele de hosting își fac treaba ca la carte și de multe ori apar probleme în special legate de funcționalitate și uzabilitate. Și când nu te aștepți, site-ul îți face probleme ori te trezești că munca ta s-a dus.

Atunci îți dai seama că, atunci când ți-ai ales firma de hosting nu te-ai informat foarte bine cu privire la ceea ce oferă. Și uite cum ghinionul a dat peste tine și trebuie să o iei de la capăt cu o altă firmă.

Dar oare este posibil ca site-ul să-ți funcționeze normal oricând? Totul este posibil, dacă alegi varianta corectă.

Aceasta poartă numele de Claus Web, firma care oferă servicii web de cea mai bună calitate. Datorită sistemului High Availability Cluster pe care îl utilizează, site funcționează în fiecare clipă, în ciuda diverselor defecțiuni care pot să apară la una sau mai multe dintre componentele sale.

clausweb

Claus Web folosește  tehnologia Onapp pentru găzduire pe server  in Cloud. Stocarea în cloud se referă la stocarea fișierelor pe servere din întreaga lume, ceea ce ne permite să avem acces la date fără a mai fi nevoiți să le stocăm în computer sau alt dispozitiv cu memorie internă.

claus web oferta

Astfel, datele noastre sunt în siguranță în cazul în care apare vreo problemă.

Claus Web oferă cele mai bune servicii web, pentru siguranța datelor noastre.

Această firmă ne ajută să găsim rapid răspunsul la întrebarea care stă mai mereu pe buzele tuturor: De ce avem nevoie de servicii web de calitate?

Pentru ca site-ul nostru să aibă un aspect plăcut, o grafică atrăgătoare, un conținut bine pus la punct și să funcționeze 24 din 24 așa cum se cuvine.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top