Timpul, hoțul permanent al clipelor mă provoacă să-l caut, să-l privesc, să fiu atentă la fiecare mișcare a lui, la fiecare ticăt continuu. Mi-aș dori să-l pot opri, să-i fur secundele, să le strâng la piept, să nu mai plece. Dar nu pot, timpul e un hoț abil, ce nu se lasă prins. Aleargă cu repeziciune, ca nimeni să nu-l poate prinde vreodată.

Poate de aceea iubesc ceasurile și tot mai adaug câte unul la colecție. Într-un fel simt că, prin intermediul ceasurilor pe care le colecționez, câștig o bătălie în fața timpului.

Sunt naivă, tare naivă. Știu. Uneori mă hrănesc cu iluzii așa cum și timpul se hrănește cu clipele pe care mi le fură. Dar asta e. Nu regret genul acesta de navitate. Este o naivitate oarecum inofensivă.

Această naivitate mă determină să achiziționez ceasuri fel de fel. Ador ceasurile și ticătul lor care îmi demonstrează că, în ciuda faptului că timpul îmi fură clipele, viața merge înainte.

Nu știu exact momentul în care mi-am dat seama că ceasul poate fi o armă redutabilă în fața timpului, dar nici nu contează. Ceea ce contează este că ceasurile îmi dau o stare de bine. Atâta timp cât le aud, știu că mă pot bucura de viață și de frumosul din ea. Așa că, de fiecare dată când descopăr într-un magazin noi modele interesante de ceasuri, nu ezit să-mi măresc colecția.

Îmi place ca, de fiecare dată când îmi alcătuiesc o ținută, ceasul să aibă și el rolul său. Din punctul meu de vedere, fiecare ținută trebuie accesorizată cu ceasul potrivit. Colecția mea de ceasuri este formată din ceasuri de diferite modele. În general, prefer ceasurile cu brățări metalice, deoarece sunt mult mai rezistente în timp. În plus, le pot purta la mai multe ținute. Dar asta nu înseamnă că în colecția mea nu există și ceasuri cu brațară din piele ecologică sau chiar piele naturală, de diverse culori.

Există, dar nu cred că sunt suficiente. Din acest motiv, am decis să îmi îmbogățesc colecția cu câteva noi ceasuri. Și, având în vedere că în această perioadă este mai bine să faci cumpărături online, mi-am îndreptat atenția către magazinele din spațiul virtual.

Așa am avut norocul să descopăr site-ul posette.ro, un site cu o gamă variată de produse frumoase, atât pe femei, cât și pentru bărbați și copii. Printre această gamă de produse am descoperit bineînțeles ceasuri. Și tare mi-a plăcut descoperit.

De îndată de ce am dat clic pe categoria ceasuri damă, universul ceasurilor de damă mi s-a înfățișat în toată splendoarea lui. Fel de fel de ceasuri cu brățară din piele ecologică sau cu brățară metalică așteptau cuminți să își găsească stâpâni.

Am zâmbit. Le descoperisem eu, își găsiseră stăpâni. Exista însă o problemă. Nu le puteam cumpăra pe toate. Îmi propusesem de dinainte de a descoperi acest site, să-mi cumpăr 3 trei ceasuri. Și cum nu-mi place să-mi schimb deciziile, am ales doar 3 ceasuri. Nu mi-a fost, dar m-am abținut.

Prima mea alegere a fost Ceasul de damă Kurren CDK-16AR, întrucât este mi s-a părut combinația perfectă între un produs inovativ și un preț atractiv. Este, de asemenea,  un model pe care îl pot asorta cu ușurință aproape la orice ținută.

Cea de-a doua alegere a mea a fost Ceasul de damă Kurren CDK-08, deoarece este un model practic, eficient, totodată și elegant. Are o rafinatețe aparte, ceea ce-mi place enorm. Curelușa sa este realizată din piele ecologică, de o culoare rece, culoarea libertății, a ideii de spirituialitate, ce ofera un plus acestei arme care îmi permite să câștig o luptă în fața timpului.

Și, în sfârșit, cea de-a treia și ultima alegere este Ceasul de damă Kurren CDK-11BLACK. L-am ales deoarece este un model clasic cu elemente dintre cele mai în voga. În plus, culoarea negru îmi dă oportunitatea de a-l asorta aproape cu orice ținută.

Ceasuri Damă

Ce spuneți, vă plac alegerile mele? Vă place să colecționați ceasuri? Dacă răspunsul este afirmativ, îi puteți contacta pe reprezentații site-ului Posette la tel:  0332 40 1142. Spor la cumpărături!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura