Nu mai este un secret pentru nimeni. Iubesc cărțile, sunt parte din sufletul meu. Le iubesc de multă vreme, de când tata mi-a dăruit cartea Frumoasa din Louisiana și m-a îndemnat să o citesc, fiindcă o să-mi placă.

A avut dreptate, mi-a plăcut nespus. Eram în clasa a V-a când am primit acest dar de preț. Din acel moment, cărțile sunt bucuria sufletului meu. Sunt mijlocul meu de evadare din lumea reală cu scopul de a călători cu ochii minții într-o altă lume, una care îmi permite să trăiesc mai multe vieți deodată, viețile personajelor din poveștile citite.

Datorită cărților mi-am dat seama care îmi este menirea, devenind astfel un umil slujitor al cuvintele. Nu pot descrie ce sentimente mă încearcă de fiecare dată când mai public o carte.

Dar recunosc, drumul până aici nu a fost ușor. Pentru a putea scrie, trebuie să citești mult și din diverse domenii. Așa că, în biblioteca mea stau cuminți cărți extrem de variate. Dar niciodată nu sunt suficiente. De aceea, cumpăr destul de des cărți, mai ales dacă am șansa să le iau cu reducere.

Iar în această perioadă am această șansă, fiindcă e Black Friday Books Express. Librarul meu personal, așa cum îmi place mie să-i spun acestei librării online, aduce orice carte din lume. Iar în perioada: 11-13 noiembrie 2022 – toate categoriile de produse din site intră în campania de Black Friday. Reducerile vor fi de până la 70% și vor rămâne constante pe toată perioada campaniei. Reducerile cele mai mari se vor aplica produselor aflate deja în stoc.

Top 3 cărți dorite de Black Friday

Această librărie online ne face o mare bucurie nouă, cititorilor. Eu deja mi-am ales câteva cărți interesante. Vă dezvălui și vouă titlurile, merită să le faceți loc în biblioteca voastră.

1.   The Obstacle is the Way: The Ancient Art of Turning Adversity to Advantage

De Black Friday

O carte care mă va ajuta să nu mai renunț atât de ușor la ceea ce-mi doresc, să nu mă mai tem de competiția cu ceilalți, să respect deadline-urile pentru a înțelege cât este de importantă munca pe care o fac. Datorită acestei cărți voi deveni o versiune mai bună a mea. Trebuia să fie a mea. Merită să fie și a voastră.

2.   Deep Work: Rules for Focused Success in a Distracted World de Cal Neport

Trăim într-o lume extrem de agitată, plină de elemente care ne distrag atenția la tot pasul și ne fac să ne pierdem concentrarea. De multe ori am încercat să găsesc soluții care să mă ajute să mă focusez mai bine pe ceea ce am de făcut. Nu prea le-am găsit, dar sper ca această carte să mă ajute să-mi ating obiectivul în această lume haotică.

De Black Friday

3.   Genius Kitchen: Over 100 Easy and Delicious Recipes to Make Your Brain Sharp, Body Strong, and Taste Buds Happy, de Max Lugavere

 

De Black Friday

În biblioteca mea există multe cărți cu rețete pentru un stil de viață sănătos, dar dacă îmi mai aleg încă una nu e nicio problemă. Cine știe, poate în ea descopăr acea rețetă miraculoasă care să mă ajute să slăbesc fără să mă abțin de la nimic. Deocamdată am aflat că rețetele din carte o să-mi energizeze mintea și o să-mi întărească organismul. E bine și așa.

Aștept să sosească, voi nu uitați că Black Friday în această librărie online continuă până pe 13 Noiembrie. Spor la cumpărături de cărți bune!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura