Este absolut normal ca, odată cu trecerea anilor decorarea casei să vi se pară plictisitoare și monotonă și să vă dați seama că a venit momentul să dați acesteia un aer complet diferit și actual.

Deși credeți că redecorarea casei presupune o investiție mare, nu trebuie să vă faceți griji având în vedere că, dacă țineți cont de câteva sfaturi, puteți decora întreaga casa și să creați un ambient complet renovat și modern.

Tablourile sunt accesorii decorative care vă pot ajuta să dați un aer complet nou în orice cameră. Puteți pune orice fel de tablou care se combină perfect cu stilul decorativ din casă sau să schimbați locul celor pe care le aveți. Astfel, veți reuși să dați un aer nou casei.

 Un alt sfat în ceea ce privește redecorarea casei constă în renovarea intrării casei. Este vorba de o parte a casei căreia nu i se dă prea mare importanță, iar decorarea sa va determina musafirii să-și facă o bună impresie când intră în casă.

Sfaturi Redecorare Casa

Văruirea pereților casei este o modalitate de redecorare destul de eficientă și simplă. Schimbați culorile pereților și veți avea parte de ceva complet diferit și actual. Astfel, acum pe timpul verii vă puteți vărui pereții casei în culori deschise, care ajută la scăderea temperaturii din exterior și să creeze un loc plăcut și relaxant. Creativitatea, de asemenea, este importantă când vine vorba de redecorarea casei, deoarece puteți recicla diferite obiecte și utiliza pentru a da o notă decorativă casei. Puteți lua un obiect de lemn și să-l reciclați (masa de pe terasă) sau lua o sticlă pe care să o folosiți ca vază pentru flori. Pictarea scaunelor din living într-o culoare diferită poate face ca locuința voastră să arate complet diferit.

O altă modalitate de redecorare a casei într-un mod foarte ușor și simplu este aceea de a pune tapet pe pereți. Este vorba despre o modalitate foarte economică de a da un nou aspect spațiilor din casă. De asemenea, este foarte la modă în prezent. Dacă vreți să dați un aer nou camerei copiilor, puteți pune o serie de  stickere decorative cu diferite motive infantile. Veți crea un decor cu totul nou.

Un alt sfat în ceea ce privește redecorarea casei cu puțini bani constă în schimbarea locului mobilierului, pentru a obține un spațiu vizual complet nou. Dacă observați că există câteva piese de mobiliet care sunt prea vechi, le puteți renova și restaura. Le puteți vopsi într-o altă culoare, diferită și renova spațiul dorit.

După cum se poate observa, nu aveți nevoie de foarte mulți bani pentru redecorarea casei. Cu doar câteva idei utile puteți da casei un aspect complet diferit și nou. Este indicat să redecorați casa după o anumită perioadă, pentru a evita ca decorul să devină plictisitor și prea monoton. Puteți opta pentru redecora casa chiar la începutul fiecărui sezon al anului și să schimbați aspectul în toată casa. Astfel, în lunile de iarnă, puteți opta pentru un stil decorativ cald și primitor, în timp ce în lunile de vară puteți alege un stil ceva mai luminos și vesel, care vă va ajuta să creați un cămin plăcut, în care să vă bucurați de timpul frumos.

 

 


2 comentarii

cezara · mai 26, 2020 la 12:11 pm

Suuuper tare ideile, Irina! Ma bucur ca ai ales sa impartasesti cu noi viziunea ta.
Eu de exemplu, am tinut mortis sa-mi pun intrerupatoare cu touch peste toot in casa. Efectiv, peste tot. Chiar si in debara.
Siii, ca totul sa fie dupa ultimele tendinte, mi-am pus prize media si am totul conectat la un smart hub.
„Casa monderna, este acasa!”
😀

    Irina Cristina Ţenu · mai 27, 2020 la 6:49 am

    Mă bucur că-ți plac ideile. Și pe mine mă bate gândul să îmi pun astfel de întrerupătoare. Mi se par super tari. Dar cred și faptul că ne putem redecora casa cu puțini bani. Mai ales în această perioadă extrem de dificilă pentru toți.

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura