Cum îți alegi rochia de mireasă de pe Ralta.ro

You are currently viewing Cum îți alegi rochia de mireasă de pe Ralta.ro

Cum îți alegi rochia de mireasă de pe Ralta.ro

A venit vremea! În cele din urmă începi să-ți cauți rochia la care visezi de foarte mult timp. Nu știi cum să-ți alegi rochia de mireasă potrivită? Îți voi de dezvălui 2 pași pe care îi poți respecta atunci când îți alegi rochia potrivită.

Ține cont de personalitatea ta când alegi rochia de mireasă

Primul lucru care trebuie să-ți fie clar este nu trebuie să te deghizezi, indiferent cât de mult îți plac tendințele. Poate că nu este stilul tău. În plus, foarte important este că simți bine în pielea ta. Este adevărat că ar fi bine să citești articole legate de nunți pentru a vedea care sunt tendințele, dar ceea ce contează cu adevărat este ca modelul de rochie mireasă ales să se potrivească personalității tale.

Clasică: ești o mireasă clasică dacă pariezi pe tradițional, pentru ceea ce nu iese din stil, simplu, dar elegant și sofisticat. Această mireasă va alege întotdeauna un design cu guler bărcuță sau decolteu în V însoțit de un voal și bijuterii precum perle sau diamante.

De exemplu, ai putea alege o rochie de mireasa cu decolteu în V cum este cea din imaginea de mai jos.

Rochia De Mireasă

Romantică: este delicată și simplă. Mireasa romantică alege de obicei rochii din tul sau șifon cu broderii romantice cu motive florale.

Boho: miresele care se căsătoresc pe plajă sau în aer liber pariază pe o rochie boho, pentru a da un stil hippie look-ului lor, cu țesături ușoare și vaporoase și accesorii precum coronițe din flori.

Vintage: ești o mireasă vintage dacă îți plac stilurile vechi, dantelele și rochiile victoriene. Mireasa vintage caută cea mai spectaculoasă țesătură, pentru a da un aspect vintage look-ului său.

Modernă: mireasa modernă dorește să dea o notă avangardistă look-ului ei, este îndrăzneață și alege o rochie cu croiuri asimetrice, chiar și rochii scurte sau cu șliț mare.

În funcție de țesătură

Ține cont de ideea de a-ți crea rochia la croitoreasă.  Designerii recomandă alegerea unui catalog de rochii și personalizarea rochiei potrivit dorințelor. Caută rochia în care crezi că te regăsești și personalizeaz-o cu ceva diferit: o aplicație pe talie sau șold, o țesătură diferită, un accesoriu îndrăzneț care reflectă personalitatea ta.

Să nu crezi că frumusețea și confortul sunt incompatibile. Dacă porți o rochie prea strâmtă, nu te vei putea bucura de petrecere și vei regreta, alege una care îți permite cel mai important lucru, să te bucuri de cea mai minunată zi din viața. De asemenea, alege țesături de calitate și dacă nu te pricepi la țesături, mergi la cumpărături cu cineva care are mai multe cunoștințe. Iată cele mai utilizate țesături pentru rochiile de mireasă:

Mikado: este o țesătură groasă de mătase naturală cu sclipici.

Brocart: țesătură cu reliefuri aurii sau argintii. Aceste desene sunt de obicei motive vegetale sau geometrice de inspirație orientală.

Pique: este o țesătură deasă de bumbac, mătase sau fibre sintetice, realizată cu două urzeli diferite.

Dantelă: se obține din amestecul de mătase, bumbac și in sau fire metalice. Dantela este o țesătură care este folosită pentru a completa alte țesături, ca ornament. Este des folosită la rochii în stil vintage.

Dacă îți place dantela, o bună alegere pentru tine poate fi o rochie de mireasă din dantelă precum se cea din imaginea de mai jos.

Rochia De Mireasă

Șifon: ideal pentru modele foarte vaporoase, pentru rochii de mireasă pentru nunți de plajă. Este o țesătură ușoară, moale, care cântărește foarte puțin.

Tul: țesătură foarte ușoară și transparentă, cu aspect de plasă și textură aspră etc.

Dincolo de pașii prezentați mai sus, nu uita să ții cont de nuanța pielii tale, de forma corpului. Odată aleasă rochia, îmbrac-o, mergi și mișcă-te să vezi cum te simți cu ea. O nuntă de vis îți doresc!

Lasă un răspuns