Cu ce articole vestimentare trebuie să-ți completezi garderoba în noul sezon de toamnă-iarnă

A început un nou sezon de toamnă. Suntem deja în căutare de paltoane, deși, prin unele zone, soarele încă ne […]

A început un nou sezon de toamnă. Suntem deja în căutare de paltoane, deși, prin unele zone, soarele încă ne zâmbește.  Dar cum în februarie ne dorim costume de baie și bikini, în septembrie ne căutăm paltoane în tendință în sezonul de toamnă- iarnă 2019.

În fiecare sezon verificăm paltoanele sau hainele groase pe care trebuie să le purtăm sau la care trebuie să renunțăm fiindcă nu mai sunt în tendință. Dacă anul trecut, paltoanele, hainele de blană și hainele din tweed au avut rolul principal în șifonier, de data aceasta sunt detronate de paltoanele oversize, hainele foarte lungi, cele tip pelerină și cele matlasate. Hainele groase pe care trebuie să le purtăm cu stil în  zilele cele mai reci, nu vor cambrate ori scurte, ci tocmai invers.

Trebuie să ne strângem jachetele stil bomber umplute cu pene, paltonul de tweed și să nu folosim mult hainele de blană. Anul acesta se poartă cojocul, hainele oversize și cele tip pelerină pe care le putem îmbrăca peste orice ținută ne putem imagina.

Articole vestimentare toamnă -iarnă 2019- haină matlasată

Fără îndoială, regina până în decembrie va fi haina matlasată, mai ușoară decât  hainele tip parka și cele umplute cu pene, care dă o notă retro, britanică, tuturor look-urilor. Clasica haină  „Husky”  intră în dulapurile fashionistelor.

Articole vestimentare

Palton lung

De vreo 5 ani tot se poartă paltonul. Cel cu cordon în talie este foarte chic, iar versiunea care triumfă este cea mai lungă și oversize.

Fără îndoială, este articolul vestimentar pe care ar trebui să îl avem în șifonier, dacă vrem să purtăm doar o haină la fiecare ocazie.

Haină cu imprimeu pepit

Favorizează, dă lumină și există deja multe stiluri în magazinele „low cost”. Haina cu imprimeu pepit părăsește ținutul englezesc și devine o parte din ținutele noastre zilnice, fie noapte, fie zi. Nu trebuie să ratăm această tendință, care este una dintre cele mai bune.

Cojoc

Acest stil a devastat street style-ul internațional, jachetele cojoc vor fi adevăratele înlocuitoare al hainelor de blană și chiar nu arată deloc rău.

Haină tip pelerină

Este opțiunea elegantă și sofisticată pentru cele care iubesc stilurile feminine foarte îngrijite. Aceste haine nu trebuie să lipsească din șifonierul nostru. Le putem asorta cu o pereche de mănuși chic.

Haina de imitație de piele

Bicoloră, cu franjuri, cu curea, stil pelerină, lungă, supradimensionată … Dacă există o haină versatilă, aceea este cea de imitație de piele. Putem să începem să o purtăm deja, ne putem îmbrăca și iarna cu ea, dacă nu ne este foarte frig. Ar fi bine să alegem una de culoare neagră sau camel.

 Palton oversize

Tendința merge în direcția opusă, mai larg și mai supradimensionat ca niciodată. Este soluția penru toate ținutele de zi cu zi. Dacă paltonul este alb cu atât mai bine.

Palton lung

Paltoanele din ce în ce mai lungi pot fi purtate și de femeile scunde. Acestea trebuie să fie mai aproape de gleznă decât de genunchi. Putem alege unul negru, culorat, în carouri, cu flori. Îl putem purta cu adidași, continuă să fie la modă.

Acestea fiind zise, nu ne rămâne decât să începem să căutăm un palton de damă elegant, la modă în acest nou sezon.

Îl putem găsi când nici nu ne așteptăm, pe Neer.ro online shop. Să începem shopping-ul… zic!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top