Cititor coduri de bare se găsește pe Idmag.ro

You are currently viewing Cititor coduri de bare se găsește pe Idmag.ro

Cititor coduri de bare se găsește pe Idmag.ro

Trăim într-o țară frumoasă, dar greu încercată. Fiecare încearcă zi de zi să găsească o soluție pentru a o duce mai bine. Nu e ușor deloc, căci banii se fac foarte greu. Dar cum omul niciodată nu renunță la ceea ce și-a propus, banii apar mai devreme sau mai târziu. Omul, persoană întreprinzătoare, muncește zi lumină din greu sau se împiedică de noroc și reușește în final să-și pună bazele unei afaceri, care treptat prosperă și îi îndeplinește acestuia dorința arzătoare, cea de a o duce mai bine.

Așa apar magazinele staționare sau cele online în care se vând diverse produse utile omului sau afacerii lui. Pe lângă faptul că este întreprinzător, omul este și foarte curios din fire. Acesta vrea să afle mereu tot ceea ce apare nou. Datorită dezvoltării tehnologice, acum are posibilitatea de a afla mereu lucruri noi de pe internet. Pentru a le afla trebuie doar să intre pe Google, să scrie tot felul de cuvinte cheie și să afle ce magazine online au mai apărut și ce anume se găsește în aceste magazine.

Recunosc, sunt o persoană foarte curioasă. Îmi place să navighez pe internet, pentru a descoperi lucruri noi. Într-una din zilele am intrat să caut niște produse pentru firma unui prieten și am descoperit un magazin din domeniul tehnologiei. Fiindcă ceea ce căutăm era tot din domeniul tehnologiei inteligente, am intrat în acel magazin.

Idmag.ro, căci așa se numește magazinul, este unul care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse, soluții pentru industrii, soluții software, cititoare de coduri de bare, imprimante etichete, terminale mobile, echipamente POS, automatizări industriale, infrastructură It. Pe scurt, oferă produsele necesare oricărei persoane care decide să-și deschidă ca afacere un magazin cu produse dintr-o anumită nișă sau cu produse diverse.

Se poate spune că sunt produse indispensabile, căci personalului din magazin îi este oricând de folos un cititor de cod de bare, iar Idmag pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de cititoare. Există cititoare de coduri bare mobile, fixe, resigilate/SH, etc. Oricine are nevoie de un astfel de produs, trebuie să intre în acest magazin, fiindcă cu siguranță va găsi ceea ce își dorește.

Unul dintre cititoarele cele mai bine vândute este cel Datalogic Touch TD1100 – Touch 90 Lite, Black, USB Kit. Acesta este un cititor care citește foarte bine codul de bare de pe orice produs. Citește chiar și codul deteriorat sau prost imprimat. Este dotat cu USB, RS232, tastatura Wedge, etc. La cât de performant este, prețul său este unul foarte avantajos.

Cititor-coduri-cititor cod bare detalogic

Un alt model care a fost foarte bine vândut este cititorul de bare Honeywell Eclipse 5145 HD, 1D, USB Kit, white scanner, USB cable. Acesta este o alternativă a scannerului CCD. Datorită tehnologiei CodeGate cu care este echipat, permite tuturor celor care-l folosesc să vizeze cu mare ușurință codurile de bare dorite. Datele sunt transmise complete prin apăsărea unui boton. Interesant, nu-i așa?

cititor cod bare honeywell

Dacă vă doriți să aflați mai multe detalii despre astfel de produse, intrați pe Idmag.ro și informați-vă. Magazinul este doar la un click distanță de voi.

This Post Has 3 Comments

  1. Pingback: IDmag.ro ofera o gama larga de cititoare coduri de bare – Răzvan

  2. Silvia

    Foarte bun articol, multumesc pentru informatie, niste echipamente foarte bune.

Lasă un răspuns