Cel mai tare teren de airsoft și paintball din Iași

Dragi ieșeni, bănuiți că o  să aveți o săptămână grea la locul de muncă? Vreți să vă distrați în weekend-ul […]

Dragi ieșeni, bănuiți că o  să aveți o săptămână grea la locul de muncă? Vreți să vă distrați în weekend-ul care va  veni pentru a scăpa puțin de stresul cotidian? Vreți să vă relaxați? Vă recomand  ca în weekend să lăsați totul deoparte, să vă sunați prietenii și mergeți să vă distrați. Unde puteți avea parte de distracție pe cinste? Pe un teren de airsoft Iasi sau de paintball Iasi Sună interesant, nu-i așa?  Dacă vă încântă ideea, tot ceea ce trebuie să faceți, este să vă echipați corespunzător cu încălțăminte pentru teren împădurit, să vă urcați în mașină și să vă îndreptați spre Bucium.

În Bucium, cei de la Pok Pok vă vor oferi posibilitatea să simulați un conflict sau efectuați anumite misiuni jucând airsoft. Airsoft-ul este un sport perfect ce vă dă posibilitatea să porniți într-o aventură fără limite cu fel de fel de scenarii cu tentă militară. Aveți 2 ore de  acces  pe un  teren de 3000 de metri. Există 30 de modele de replici  automate airsoft din care vă puteți alege modelul dorit, mască de protecție, echipament camuflaj, protecție piept, protecție gât, mănuși, ședință foto/video, asistent pe toată durata jocului, instructaj  despre protecția în timpul jocului și nu numai.  După cum puteți observa, aveți tot ceea vă trebuie pentru a vă distra pe cinste alături de prietenii voștri.

airsoft din Iasi

Dacă vă place adrenalina și vă plac distracțiile altfel,  nu puteți arata o astfel de distracție. O să aveți parte de un  weekendul fantastic, mai ales dacă după o partidă de airsotf, treceți la una plină de culoare, numită paintball. Vă sfătuiesc  să nu pierdeți timpul și să mergeți în weekend,  să vă bucurați de distracție în mijlocul naturii, cât încă  vremea vă permite.  Sunt sigură că vă veți distra pe cinste. În ceea ce privește echipamentul de paintball, cei de la Pok Pok  vă vor  oferi echipamentul necesar pentru joc. Voi nu trebuie să veniți decât cu bună dispoziție. Apropo, dacă nu aveți mașină, vi se asigură și transport cu microbuzul dus și întors. Singura condiție este să fiți un grup de maxim de 20 de persoane.

paitball din Iasi

Ce spuneți dragilor, vă place recomandarea mea de astăzi? Dacă da, vă sfătuiesc,  să vă faceți rezervare pentru distracție pe site-ul pokpok.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top