Ceasuri de mână, o idee de cadouri ideală

You are currently viewing Ceasuri de mână, o idee de cadouri ideală

Ceasuri de mână, o idee de cadouri ideală

Un cadou este un lucru care se oferă fără a cere nimic în schimb. În general, cadoul este oferit de către o persoană altei persoane, cu intenția de a o felicita, de a-i face o surpriză etc. Cadourile, indiferent dacă sunt materiale sau nu, încearcă să transmită un mesaj de dragoste sau respect. Cadourile oferite celor dragi, se transformă adesea într-o minunată amintire.

Alegerea unui cadou pare un lucru dificil pentru majoritatea persoanelor, chiar și pentru acele persoane care cunosc persoana căreia îi este destinat cadoul. Iată însă o idee de cadouri ideală. Ce spuneți de ceasuri de mână, dar nu orice fel de ceasuri de mână, ci unele de lux? V-ar face plăcere să oferiți cuiva drag un ceas de mână de lux? Dacă da, trebuie să știți că există un magazin online care pune la dispoziția clienților săi diverse produse de lux, care se pot transforma în minunate cadouri pentru cei dragi.

Dacă intrați pe kalamos.ro, veți descoperi o gamă variată de produse de cea mai bună calitate, pe care le puteți face cadou unor persoane pe care le apreciați. Echipa acestui magazin online vă pune la dispoziție produse de lifestyle ( agende, jurnale, mape, serviete și borsete, portofele, ceasuri de mână, butoni și ace de cravată, etui-uri, accesorii speciale, accesorii pentru fumători), caligrafie (stilouri, cerneluri, rollere, pixuri, creioane mecanice, creioane grafit, rezerve, radiere, ascuțitori), birou (capsatoare, perforatoare, ceasuri, lămpi, accesorii birou diverse, seturi pentru birou).

Ceasurile de mână reprezintă însă un cadou cu totul aparte. Ele sunt o bijuterie deosebită, care poate fi dăruită oricând. Sunt o amintire plăcută pentru oricine. De aceea vreau să vă prezint două dintre modelele puse la dispoziție de echipa Kalamos.

Primul dintre ceasurile despre care vreau să vă vorbesc este un ceas special, după cum spune și numele său foarte sugestiv, My Guardian Angel (Îngerul meu Păzitor). Acest ceas este disponibil fie din argint sterlin, fie din aur de 18K. Realizat cu o deosebită atenție la detalii, My Guardian Angel dispune de o serie de accesorii foarte interesante.

Ceasul este cu totul aparte nu doar datorită materialului prețios din care este realizat, ci și designului deosebit. Pe cureaua albastră de un albastru celest, stă un înger cu sabia în teacă, îngerul păzitor ce veghează la trecerea timpului și ale clipelor de care trebuie să se bucure cel ce primește acest dar minunat. Tot în cele mai mici detalii este realizat și corpul ceasului, care are forma unor raze de soare aflate în spatele unor scene ce reprezintă îngeri și oameni. Oricine cred că și-ar dori un astfel de ceas atât de sugestiv și în același timp atât de prețios. La mâna delicată a unei femei va sta extraordinar.

Ceasuri de mana

Ce-al doilea ceas care cred că ar fi un cadou ideal pentru sufletul vostru pereche este ceasul de mână Parola, un ceas modern, de-o calitate extraordinară. Contemporan prin dimensiunile sale, ceasul Parola are un afișaj cu diametrul de 40 mm. Datorită mecanismului cu quartz, de cea mai bună calitate, controlează foarte bine timpul. Dar este și normal să facă acest lucru având în vedere că funcționează cu precizie elvețiană (Ronda 515).

Îl puteți achiziționa fie pe negru, fie pe argintiu, are un cadran cu texturi multiple, prezintă linii orizontale la mijloc și suprafețe fine la exterior. Acele ceasului sunt negre, liniile negre mai lungi indică orele iar grafica precum „calea ferată” indică minutele. În dreptul orei 12 este montată o piatră prețioasă șlefuită, care are mai multe fețe. Șlefuită și cu mai multe fețe este și cheița ceasului. Brățara ceasului este din oțel inoxidabil. Este un ceas plin de stil și eleganță, care se transformă într-un cadou dezirabil chiar de prima vedere.

Așadar, surprindeți-vă persoanele dragi cu cadouri de lux de pe kalamos.ro!  Puteți suna pentru comenzi la+40 727 449 229.

Lasă un răspuns