Ce trebuie să știți înainte de a alege produsul potrivit dintr-o gamă variată de espressoare

Vreți un espressor, dar vă simți copleșiți de cantitatea de gama variată de espressoare? Nu sunteți siguri dacă să investiți […]

Vreți un espressor, dar vă simți copleșiți de cantitatea de gama variată de espressoare? Nu sunteți siguri dacă să investiți într-un aparat de cafea profesional sau un espressor semi-automat? Iată ce trebuie să știți înainte de a alege espressorul potrivit pentru voi.

Factorii pe care ar trebui să îi luați în considerare

Există multe espressoare bune pe piață, dar cel care funcționează pentru o anumită persoană poate să nu fie cea mai bună opțiune pentru alta. Înainte de a lua orice decizie, vedeți de ce fel de espressor aveți nevoie. Iată o listă de lucruri de care trebuie să țineți cont:

Calitatea espressorului

Timpul necesar pentru prepararea unui espresso

Locația instalării (spațiu, infrastructură existentă)

Ușurința utilizării

Cărui consumator i se potrivește

Dacă veți prepara cafe latte sau alte băuturi

Preferințe personale (design, marcă, țara de producție etc.)

Preț

Espressoare- alegerea aparatului de cafea potrivit pentru pentru casă

Dacă de obicei cumpărați cafea în timp ce mergeți la serviciu, un espressor pentru casă poate fi o investiție bună. Cât timp și efort doriți să dedicați pregătirii cafelei zilnice? Există câteva lucruri care trebuie luate în considerare în alegerea unui espressor pentru casă.

Toate espressoarele necesită un anumit grad de întreținere: trebuie îndepărtate boabele de cafea sau capsulele goale, curățată scurgerea, umplut compartimentul cu apă etc. Trebuie să luați în considerare dacă doriți ca aparatul să aibă recipient detașabil. Aceasta este partea aparatului în care este amplasat suportul filtrului.

Unele aparate au recipient detașabil, care poat fi ușor scos pentru curățare sau verificare. Altele au un recipient încorporat care se curăță automat. Acestea sunt mai complicate de controlat în cazul în care există o problemă.

Dacă doriți să vă alegeți unul, optați pentru un aparat cu recipient detașabil. Dacă preferați un aparat cu auto-curățare, este posibil să fiți obligați să plătiți pentru un serviciu dacă ceva nu mai funcționează.

Ca și în cazul aparatelor profesionale, ar trebui să luați în considerare și pompa de presiune. Presiunea determină cantitatea de aromă pe care aparatul o poate extrage din cafea, precum și calitatea cremei. Alegeți un aparat cu nouă bari sau mai mult.

Espressoare manuale

În cazul aparatelor manuale, se folosește o pârghie pentru a genera presiunea necesară pentru extracție. Arată grozav și au cu siguranță piața lor, dar trebuie depus ceva efort. Este posibil să nu vă doriți să utilizați un astfel de aparat zilnic.

Aparate de cafea profesionale

Ca alternativă, este posibil să vă doriți un aparat profesional. Acesta vă permite să vă pregătiți un espresso la fel de delicios ca într-o cafenea. Dar este important să vă dați seama dacă un aparat complex este cea mai bună opțiune pentru voi.

Trebuie să controlați parametrii espressorului așa cum face un barman: reglați dimensiunea și cantitatea de măcinare, presiunea etc. Este nevoie de timp pentru a învăța toate acestea. Este posibil să vă placă asta. Dacă da, vă puteți cumpăra un astfel de espressor și savura o cafea bună.

Cu toate acestea, dacă doriți doar o băutură rapidă și ușor de pregătit în fiecare dimineață, acesta nu este un espresor potrivit pentru voi.

Espressoare semi-automate

Dacă nu vreți să depuneți prea mult efort, luați în considerare achiziționarea unui aparat semi-automat. Acest aparat fac o parte din treaba voastră.

Cele mai frecvente caracteristici sunt ecranele digitale, butoanele de programare, preîncălzirea, preinfuzia și controlul temperaturii. Selectați un program și apăsați butonul. Este mult mai greu de stricat, dar aveți control asupra lui.

De exemplu, vă puteți alege un Espressor Semi-Automat Gran Gaggia Prestige, cu care vă puteți prepara diferite tipuri de cafea într-un mod tradițional. Ceea ce este interesant este că se pot prepara simultan cești de espresso sau cappuccino.

Espresoare automate și espresoare cu capsule

Expresoarele complet automate fac toată munca. Doar asigurați-vă că au apă și cafea și apăsați butonul. Ele nu vă permit deloc să controlați extracția, dar vă oferă un espresso mai mult sau mai puțin consecvent, cu efort minim.

Producătorii de espressoare cu capsule previn aproape complet erorile umane. Păstrați recipientul cu apă plin, introduceți o capsulă de cafea sigilată în aparat și apăsați butonul.

Unii producători introduc versiuni reciclate și biodegradabile. Există o piață de capsule de cafea în continuă dezvoltare, cu mărci care lucrează pentru a crea capsule speciale, de înaltă calitate. Unele dintre acestea sunt biodegradabile.

Dacă vreți să vă alegeți un astfel de espressor, o bună idee ar fi un Espressor Automat Bosch Tassimo Joy, un aparat pentru întreaga familie, ușor de utilizat. Datorită lui vă puteți delecta cu numeroasele specialități oferite de Tassimo.

Espressoare

PS: Pentru a comandă un espressor la un preț avantajos sunați la tel: 0726788555

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top