Ce tip de încălțăminte ți se potrivește în funcție de stil?

Toată lumea știe că pantofii reprezintă cele mai iubite piese din garderobă doamnelor și domnișoarelor moderne. Nu sunt niciodată prea […]

Toată lumea știe că pantofii reprezintă cele mai iubite piese din garderobă doamnelor și domnișoarelor moderne. Nu sunt niciodată prea mulți sau prea scumpi, iar efectul pe care îl creează alături de o ținută chic nu poate fi contestat.

Ceea ce este, cu adevărat, interesant este că indiferent de personalitatea purtătoarelor, încălțămintea, cu toc sau fără, transmite semnale referitoare la stilul predominant în care se încadrează fiecare siluetă feminină în parte. Iată de ce designerii recomandă să alegi piese vestimentare în funcție de stilul în care te simți bine.

Învață cum să te îmbraci conform stilului și personalității tale dacă vrei să fii remarcată atunci când ieși din casă. Pentru început, ai putea să te documentezi cu privire la ce tip de încălțăminte ți se potrivește ca o mănușă în funcție de stilul în care te încadrezi: elegant, clasic, sport, casual sau boho.

 
5 stiluri – 5 perechi frumoase de conduri

Orice fashionistă ar trebui să știe deja care este stilul predominant din care face parte. În aceeași măsură, ea ar trebui să conștientizeze ce tip de încălțăminte i se potrivește cel mai bine, care pereche îi completează outfit-urile corespunzător, făcând-o să se simtă la înălțime și la propriu, dar și la figurat.
Pentru cele care încă nu și-au descoperit condurii-semnătură, au ocazia să descopere din rândurile de mai jos, 5 stiluri reprezentative cărora le corespund 5 perechi de încălțăminte:

  1. Stilul elegant. Cu siguranță, îți place să fii în centrul atenției, să fii admirată pentru delicatețea și feminitatea ta. Te simți bine în rochițe Încălțăminte vaporoase, care arată foarte bine alături de o pereche de sandale cu toc. Da, ai ghicit! Sandalele cu toc sunt reprezentative stilului elegant. Găsești modele inedite aici https://www.modlet.ro/87-sandale-dama dacă îți dorești să porți încălțăminte cu toc în pas cu modă.
  2. Stilul clasic. Te simți bine în piese vestimentare simple și confortabile. Nu faci parte dintre cele pentru care accesorizarea reprezintă un must-have și preferi o pereche de ochelari de soare în locul unui colier statement. Ți se potrivesc de minune balerinii, întotdeauna o alegere perfectă, indiferent de ocazie. Fie că mergi la birou, fie în oraș cu prietenele, balerinii reprezintă încălțămintea în care tu te simți cel mai bine.
  3. Stilul casual. Ești fană declarată a ținutelor all jeans și a genților care se poartă, relaxat, pe umăr. Uneori, alegi o pereche de jeanși închiși la culoare chiar și la birou, căci îi vezi potriviți alături de o pereche de pantofi. Însă încălțămintea care te reprezintă, cu adevărat, sunt pantofii tip Oxford pe care îi poți găsi la MODLET într-o paletă largă de modele.Îmcălțăminte boho
  4. Stilul boho. Așa e că te-ai bucurat nespus când ai aflat că anul acesta se poartă împletiturile și printurile florale? Profită de generozitatea sezonului cu privire la reminiscențele stilului boho și poartă cele mai frumoase perechi de sandale joase, cu împletituri din piele, ciucuri și aplicații colorate. În mod cert, ele te reprezintă cel mai bine.
  5. Stilul sport. Nu acorzi prea mare atenție modului în care te îmbraci și preferi întotdeauna un hanorac confortabil în detrimentul unei cămăși incomode. Îți place să porți rucsacuri și colanți, porți părul prins și te consideri o persoană activă. Încălțămintea în care te simți cel mai bine sunt, fără doar și poate, pantofii sport, însă și espadrilele se pot încadra stilului tău.

Iată 5 tipuri de pantofi pe care să le iei în considerare în funcție de stilul predominant al garderobei tale. Alege încălțămintea care ți se potrivește și simte-te bine în pielea ta!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top