Ce ținută să porți de Dragobete

14 februarie a trecut, dar peste câteva zile vom sărbători Dragobetele. Dacă nu știi cum să te îmbraci când vei […]

14 februarie a trecut, dar peste câteva zile vom sărbători Dragobetele. Dacă nu știi cum să te îmbraci când vei sărbători dragostea în stil românesc, îți voi oferi câteva idei despre ce ținută îți poți alege și de unde anume.

Sper ca sfaturile mele să te ajute să-ți surprinzi în mod plăcut sufletul pereche.

Alege cea bună ținută pentru Ziua Îndrăgostiților

Dragobete sau Ziua Îndrăgostiților este o zi pe care trebuie să i-o dedici sufletului tău pereche.

Surprinde-l cu un cadou special, o întâlnire de care să vă bucurați împreună sau o rochie Felamo în care să te simți bine și care să fie pe placul său.

Ținută

Pentru a alege ținuta potrivită pentru Ziua Îndrăgostiților, trebuie să ieși din zona ta de confort sau să intri e site-ul Felamo. Optează pentru o ținută care îți exprimă perfect personalitatea și felul tău de a fi.

Fă în așa fel încât partenerul să observe cât de mult te-ai străduit să arăți perfect cu această ocazie.

Dacă de obicei porți pantaloni, este o oportunitate excelentă de a purta o fustă sau o rochie. Pe site-ul amintit mai sus vei găsi o gamă variată de produse cu care îți poți crea o ținută șic.

Gândește-te ce îi place partenerului tău și adaugă un detaliu la ținuta pe care o vei purta în acea zi. Poate fi un accesoriu sau un articol vestimentar în culoarea ta preferată. Nu este necesar să te abați de la stilul, ci trebuie doar să alegi ceva ce știi că îi va plăcea partenerului tău.

Caută o ținută care să îți ofere siguranță atunci când o porți și, în același timp, este la modă. Poți încerca multe stiluri. Dar ținuta ta va depinde și de planurile pentru Ziua Îndrăgostiților pe care le-ați pregătit.

Cum să te îmbraci de Ziua Îndrăgostiților

Există multe stiluri cu care poți să-ți surprinzi partenerul  de Ziua Îndrăgostiților. Alege o ținută care să exprime felul tău de a fi. Indiferent de stilul pe care îl alegi, asigură-te că arăți foarte sexy.

Look sexy

Look-ul tău pentru Ziua Îndrăgostiților ar trebui să fie sexy, iar cea mai bună alegere în acest sens este o rochie foarte feminină. Iar partea cea mai bună este că există multe stiluri din care să alegi. Poate fi o rochie scurtă de petrecere, cu detalii de dantelă sau imprimeuri florale care îi conferă o notă romantică.

Dacă preferi ceva mai îndrăzneț, poți alege o rochie baby doll care să îți evidențieze silueta. Cu cizme cu toc înalt, vei părea, fără îndoială, foarte senzuală.

De asemenea, este posibil să dai o notă mai sofisticată ținutei cu o rochie plisată sau care amintește de anii ’50 -’60.

Look elegant

Dacă întâlnirea este formală și trebuie să porți o ținută mai elegantă, din nou rochia este cea mai bună opțiune.

Cu ajutorul ei îți poți crea ținuta perfectă pentru cină romantică de Ziua Îndrăgostiților.

Alege o rochie pe corp care îți scoate în evidență talia, dar fără mâneci. Transparența va fi aliatul tău în această zi.  Permite să se vadă puțin pielea. În acest caz poți opta pentru culorile clasice: roșu și negru. Dar nu renunța la auriu, vișiniu sau bronz.

Completează-ți ținuta cu o geantă mică și cu o pereche de pantofi stiletto.

Fii perfectă pentru întâlnirea romantică de Dragobete. Succes!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top