Când avem nevoie de serviciile unui avocat și cum îl găsim

În orice clipă poate să se ivească o problemă juridică pe care nu știm să o rezolvăm. Avocatul face parte dintre […]

În orice clipă poate să se ivească o problemă juridică pe care nu știm să o rezolvăm. Avocatul face parte dintre acele persoane care ne pot ajuta să rezolvăm orice problemă juridică am avea. Acesta ne poate sfătui în legătură cu problema pe care o avem. În cazul unor acuzații penale sau al unui proces, de exemplu, avocatul ne poate ajuta să ne înțelegem drepturile și punctele forte și slabe ale procesului în cauză.

Un avocat cunoaște regulile și procedurile legale, pentru prezentarea cazului în instanța de judecată.  În funcție de modul în care acesta pledează în fața judecătorului, avocatul poate avea un mare impact asupra modului în care se desfășoară procesul și asupra rezultatului acesta. Putem avea nevoie de serviciile unui avocat în cazul unui divorț, a dezbaterii unei moșteniri, a unui prejudiciu etc.

Unii avocați se ocupă de diverse probleme juridice în timp ce alții sunt specializați pe anumite aspecte legale. În unele cazuri, neangajarea la timp a unui avocat poate înrăutăți situația. În alte situații, consilierea juridică preventivă ne poate ajuta să economisim timp, probleme și bani. Astfel se pot preveni problemele juridice înainte să apară. De exemplu, dacă ne hotărâm să ne creăm o afacere în parteneriat cu cineva, un avocat ne poate arăta care sunt avantajele și dezavantajele diferitelor acorduri de parteneriat. Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele situații în care avocații pot furniza consiliere și asistență.

Cum putem găsi un avocat? Există diverse metode prin care putem găsi un avocat. Iată câteva dintre ele:

  • Recomandări. Este posibil să avem cunoștințe care știu un avocat. Este posibil ca vecinul să fie avocat și să lucreze pentru o firmă de avocați. Acest avocat îți poate recomanda un coleg specializat înt-un anumit domeniu. Putem cere recomandări și de la prieteni, membri ai familiei. Este posibil ca și cei din mediul de afaceri, din domeniul bancar etc. să ne poată recomanda un avocat.
  • UNBR. Putem intra pe Uniunea Națională a Barourilor din România și ne putem uita la tabloul avocaților din România.
  • Publicitate. Putem intra pe Pagini Aurii și căuta cabinet avocatura Sibiu. Căutând astfel veți descoperi firma de avocatură Suciu&Suciu, o firmă cu o vastă experiență profesională, care oferă cele mai bune servicii legale, pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Căutare Google. Această firmă cu o vastă experiență, poate fi găsită foarte ușor și dacă intrăm pe Google și scriem avocati online.

Avocat Suciu&Suciu

Apelând la această firmă vom avea parte de consultanță juridică de drept civil, care include și dreptul familiei, drept comercial și societar, drept penal, drept de proprietate intelectuală, drepturi de autor şi drepturi conexe, drept convențional.

Pe lângă serviciile de înaltă calitate, avantajul acestei firme îl reprezintă mobilitatea. Avocații acestei firme se pot deplasa oriunde în țară și în străinătate. De aceea putem apela la serviciile lor indiferent de locul în care ne aflăm. În plus, consultația juridică este gratuită. Avocații nu percep niciun onorariu. Astfel, consultația devine accesibilă oricui. Când avem nevoie de serviciile unui avocat, echipa Suciu&Suciu poate fi soluția ideală, aflată la un clic distanță.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top