Când prietenii nu sunt acasă stai la hotel

Ce faci când îți place să-ți surprinzi prietenii și adori călătoriile? Îți faci bagajele și pornești într-o călătorie surprinzătoare. Unde? […]

Ce faci când îți place să-ți surprinzi prietenii și adori călătoriile? Îți faci bagajele și pornești într-o călătorie surprinzătoare. Unde? În Transilvania. Mai exact în Sebeș, județul Alba. O bună prietenă s-a căsătorit și s-a mutat în Sebeș. M-a tot rugat de ceva vreme să îi fac o vizită, dar nu am reușit. Așa că, într-o zi mi-a venit o idee grozavă. Ce-ar fi dacă eu mi-aș surprinde prietena și aș merge în vacanță la ea? Am zis că i-aș face o mare bucurie. Prietena mea este genul de persoană căreia îi plac surprizele.

Fiindcă îmi place să fiu prevăzătoare, am sunat-o să o întreb ce face, când pleacă în concediu. Am aflat că are concediu chiar în perioada în care aveam și eu, dar că nu poate pleca nicăieri, deoarece soțul ei nu-și putea lua și el concediu. Nici că putea pica mai bine. Abia am așteptat să vină vacanța, să-mi fac bagajul și să plec spre Sebeș. Concediul a venit, m-am urcat în mașină și am plecat. A fost un drum lung, obositor, dar gândindu-mă la prietena mea și la ce surpriză o să aibă, nici nu știu când am ajuns la destinație. Imediat ce am intrat în oraș, am sunat-o pe prietena mea.

-Bună, draga mea. Ce faci?

-Mă bronzez, draga mea. Tu ce faci?

-Te bronzezi?! Unde te bronzezi?

-Pe plajă, draga mea. Costel a reușit să-și ia câteva zile de concediu și am plecat câteva zile la mare. Tu ce faci?

-Eu?!!! Eu….sunt la intrarea în Sebeș….am vrut să-ți fac o surpriză…

-Aoleu!!!!!!!!!! Eu mă intorc peste 3 zile de mare. Pănă atunci trebuie să găsim o soluție. Of, soacră-mea e și ea plecată.

-Mă duc la hotel. Nu-i problemă. Îmi recomanzi vreunul?

– Du-te la Hotel Turn. Este hotel cu cele mai bune servicii din oraș. Te vei bucura de servicii de cea mai bună calitate. Au un restaurant cu o servire ireproșabilă. Vei putea savura preparate deosebite, atât din bucătăria românească, cât și din cea internațională, într-un cadru intim, pe teresa hotelului. De asemenea, vei putea asculta muzică live.

Îmi iau la revedere de la prietena mea, îi promit că o aștept să vină de la mare, și îi urmez sfatul. Mă duc la să mă cazez la hotelul Turn. De cum l-am văzut mi-a plăcut. Hotelul este amplasat în centrul istoric al orașului. Astfel, are acces la cele mai  importante atracții turistice. Este hotelul perfect pentru a-ți petrece concediul.  Am beneficiat de condiții foarte bune, de TV cu ecran plat, cu canale prin cablu, internet wireless gratuit, de parcare, de bar și minibar.

Până s-a întors prietena mea de la mare m-am răsfățat la un hotel ce mi-a oferit cele mai bune servicii, și am vizitat diverse obiective turistice din oraș. A fost un concediu minunat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top