Mi-am cumpărat canapea extensibilă de pe VreiMobila.ro. Iată ce experiență am avut cu ei!

Canapea Extensibila

Mi-am cumpărat canapea extensibilă de pe VreiMobila.ro. Iată ce experiență am avut cu ei!

Mai zilele trecute, nu știu dacă v-am povestit, mi-a venit brusc ideea de a schimba colțarul extensibil din sufragerie. Este bun, dar cam bătrân. În plus, stilul nu-i deloc modern. Așa că, mi-am zis că nu ar fi rea ideea să fac o schimbare.

Iar mie când îmi vine vreo idee, nu mă las până nu o pun în aplicare. Săracul meu colțar bătrân dar bun, nu a scăpat de mine. I-am venit de hac când am decis să-l înlocuiesc cu o canapea extensibilă.

Și uite așa m-am apucat de căutat tot felul de canapele, dar nici măcar una nu mi-a plăcut. Asta până într-o zi când, o prietenă, mi-a reamintit că există câteva aspecte de luat în considerare când alegi o canapea extensibilă. Eu uitasem. Iată-le!  

Aspecte de luat în considerare când alegi o canapea extensibilă

Atunci când alegem o canapea extensibilă, există câteva aspecte importante de luat în considerare pentru a ne asigura că facem cea mai potrivită alegere. Iată câteva aspecte pe care ar trebui să le luăm în considerare:

 • Dimensiunea: Trebuie măsurat spațiul disponibil în camera în care urmează să fie amplasată canapeaua extensibilă. Trebuie să ne asigurăm că există suficient spațiu pentru extinderea canapelei în totalitate. De asemenea, trebuie luate în considerare dimensiunile ușilor și ale coridoarelor prin care trebuie să trecem pentru a ajunge în camera respectivă.
 • Stilul și designul: Trebuie ales un stil și un design care se potrivește cu restul mobilierului și decorul din cameră. Există o varietate mare de canapele extensibile disponibile, de la cele moderne și minimaliste până la cele tradiționale sau clasice. Trebuie să alegem un stil care se potrivește cu gusturile și preferințele personale.
 • Calitatea și durabilitatea: Când alegem canapeaua trebuie să ne informăm cu privire la materialele din care este fabricată canapeaua și să ne asigurăm că sunt de înaltă calitate și rezistente. Pe de altă parte, este indicat să alegem un cadru solid și rezistent, precum și tapițerie din materiale durabile și ușor de curățat.
 • Mecanismul de extensie:  Mecanismul care permite extinderea canapelei este, de asemenea, foarte important. Aceasta trebuie să fie ușor de extins și de strâns. Totodată, mecanismul trebuie să fie robust pentru a funcționa fără probleme. De asemenea, spațiul necesar pentru a extinde canapeaua trebuie să fie rezonabil în raport cu dimensiunile camerei.
 • Spațiul de depozitare suplimentar: Unele canapele extensibile vin echipate cu spațiu de depozitare suplimentar, cum ar fi sertare sau compartimente ascunse. Dacă avem nevoie de spațiu de depozitare suplimentar în cameră, aceasta poate fi o caracteristică utilă.
 • Bugetul: Trebuie stabilit un buget înainte de a începe căutarea și să ne asigurăm că ne încadrăm în el. Prețurile canapelelor extensibile pot varia în funcție de dimensiune, calitatea materialelor și brandul ales.

Luând în considerare aceste aspecte, putem face o alegere înțeleaptă la achiziționarea unei canapele extensibile care să se potrivească atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional în spațiul dorit.

Reamintindu-mi de ele, le-am luat. Știam ce vreau și câți bani îmi permit să investesc în ea. Ce nu știam era magazinul din care să o aleg. În prezent, există o mulțime de magazine de mobilă, dar nu în toate găsești mobilier de calitate. Așa că, tot prietena mea mi-a sărit în ajutor, spunându-mi cum să aleg magazinul de mobilă dacă îmi doresc mobilier de calitate.

Cum alegi magazinul de mobilă atunci când vrei să ai siguranța că optezi pentru mobilier de calitate

Atunci când vrei să ai siguranța că optezi pentru mobilier de calitate, este important să alegi un magazin de mobilă de încredere.

Iată câteva aspecte de luat în considerare în procesul de selecție:

 • Reputația magazinului: Caută informații despre reputația magazinului de mobilă. Citește recenzii online, atât pe site-urile magazinelor, cât și pe platforme terțe de recenzii. Citește experiențele altor clienți pentru a-ți o idee despre calitatea produselor și serviciilor oferite de magazin.
 • Experiența și expertiza: Alege un magazin care are o experiență semnificativă în industria mobilierului. Un magazin cu o lungă istorie în domeniu poate indica faptul că oferă produse de calitate și servicii satisfăcătoare. De asemenea, asigură-te că personalul magazinului are cunoștințe solide despre mobilier și poate oferi consultanță adecvată.
 • Selecția și diversitatea produselor: Verifică gama de produse oferite de magazin. Un magazin de mobilă de calitate ar trebui să ofere o selecție variată de mobilier pentru diferite nevoi și preferințe. Asigură-te că magazinul are opțiuni care corespund stilului și designului pe care îl cauți.
 • Calitatea produselor: Informează-te despre calitatea produselor vândute de magazin. Verifică materialele folosite, modul în care sunt realizate și finisajul produselor. Poți căuta informații despre brandurile de mobilă pe care le oferă magazinul și să te informezi despre reputația acestora în domeniu.
 • Servicii post-vânzare: Asigură-te că magazinul oferă servicii post-vânzare satisfăcătoare, cum ar fi garanții și posibilitatea de returnare sau înlocuire a produselor în cazul unor defecte sau problemelor de calitate. Este important să ai încredere că vei primi asistență adecvată în cazul în care apare o problemă după achiziție.
 • Prețurile și politica de preț: Compară prețurile magazinului cu cele ale altor magazine de mobilă similare. Prețurile ar trebui să fie rezonabile în raport cu calitatea produselor oferite. De asemenea, asigură-te că magazinul are o politică clară de preț și nu există costuri ascunse sau taxe suplimentare.
 • Recomandări și referințe: Cere recomandări de la prieteni, familie sau colegi care au cumpărat mobilier recent. Întreabă-i despre experiența lor cu diferite magazine și află dacă au fost mulțumiți de calitatea produselor și serviciile oferite.

Alegerea unui magazin de mobilă de încredere poate juca un rol crucial în asigurarea achiziționării de mobilier de calitate. Investește timp în cercetarea și compararea magazinelor pentru a te asigura că faci o alegere înțeleaptă și că vei fi mulțumit de produsele achiziționate.

Zis și făcut. Și așa, am descoperit canapele și colțare living pe vreimobila.ro.

De ce VreiMobila.ro?

Pentru că după ce am urmat sfaturile prietenei mele, am început căutările și, descoperind acest magazin de mobilă, mi-am dat seama după o explorare atentă că întrunește cerințele mele. Gamă variată de produse de înaltă calitate, recenziile pozitive, politica de retur și multe alte lucruri bune, m-au convins că de aici trebuie să-mi aleg canapeaua. Și nu îmi pare rău deloc.

Multe modele m-au ispitit. Iată două modele care tare mi-au plăcut. Ghiciți care este alegerea mea?

Canapea Extensibilă
Canapea Extensibilă

Dacă v-am ispitit cu ideea mea de schimbare, puteți lua legătura cu cei de la VreiMobilă.ro la nr. tel: 0371 232 612. Spor la cumpărături pe care nu le veți regreta!

Lasă un răspuns