Baloane cu heliu – un accesoriu de nelipsit

You are currently viewing Baloane cu heliu – un accesoriu de nelipsit

Baloane cu heliu – un accesoriu de nelipsit

Formele spectaculoase sub care se prezintă baloanele în ipostaza de decorațiuni, au abilitatea de a se transforma în opțiuni obligatorii pentru orice eveniment, fie că vorbim despre o nuntă, un botez sau petreceri aniversare, corporate, etc. Baloanele sunt concepute să acapareze atenția celor prezenți la un eveniment, în special a celor mici, care sunt atât de fascinați de ele. Indiferent că sunt baloane simple, baloane cu heliu, sub o anumită formă, inscripționate sau personalizate într-un anume fel, copiii iubesc baloanele doar pentru simplul fapt că plutesc. De la simplul joc cu un balon, în timp, acestea au ajuns să se numere printre principalele obiecte de decor ce completează atmosfere și spații, oferind momente unice de destindere vizuală.
Nu poți concepe termenul de sărbătoare fără aceste accesorii party. Percepția unui astfel de termen include categoric baloanele, în forme și modele diverse, devenind ‘”must have-ul” oricărui eveniment. Caracteristicile unor astfel de accesorii pot trece deseori neobservate, dar detaliile pe care le compun, tematicile, formele și fragilitatea lor vor fi de fiecare dată remarcate. Un decor din baloane va incita la bună dispoziție, visare și entuziasm, lucruri necesare pentru îmbunătățirea stării de spirit a oricărui participant. Va oferi culoare și stil, eleganță și ranament, conferind spațiului amenajat o distincție aparte.
Indiferent de natura unui eveniment, că este unul personal, social sau corporat, decorarea locațiilor a devenit, practic obligatorie. Dintre toate accesoriile specifice petrecerilor sau evenimentelor, decorațiunile cu baloane oferă un impact vizual mai puternic decât oricare alt tip de ornamente.
Astfel că, la petreceri aniversare ale companiei, la inaugurarea unui produs sau a unei locații noi sau chiar la petreceri ale angajaților, decorarea oricărui tip de astfel de eveniment a devenit un must-have.
Deși poate părea ușor și unii vor spune “Ce este atât de complicat? Agăți niște baloane și gata decorul!”, ținem să vă contrazicem. Decorul unei săli și personalizarea acestuia nu este atât de simplă. În spatele oricărui decor festiv sunt ore și ore de muncă, imaginație, talent și creativitate.
Astfel, clasicele baloane colorate, simple s-au transformat în decorațiuni originale, în adevărate vedete ale petrecerilor și evenimentelor. Specialiștii în astfel de aranjamente cu baloane vin mereu cu modele si idei noi de decorațiuni, transformându-le în obiecte de decor nelipsite de la orice tip de sărbătoare.

Baloane cu heliu
În funcție de preferințele solicitanților, baloanele pot căpăta forma dorită, raportat la tipul evenimentului. Fie că vorbim despre baloane latex, cu heliu, baloane surpriză, personalizate sau cele din folie, posibilitățile sunt multiple, acestea putând fi puse în evidență în numeroase moduri. Se aleg culorile, se propun tematicile și apoi modelele. Fiind vorba de baloane profesionale, rezistența acestora este una crescută, posibilitățile de supraviețuire după un eveniment fiind foarte crescută, în cazuri speciale putând fi mutate în alte locații, pentru a fi reutilizate cel puțin o dată, sau pentru a fi oferite cadou participanților la eveniment.
Ghirlandele din baloane, baloanele modelabile, pinnata cu surprize, buchetele asortate, floricelele sau arcadele publicitare sunt doar câteva dintre elementele care vor desăvârși petrecerea sau evenimentul vostru. Pe lângă acestea, baloanele reprezentând personaje animate sau super eroi, compozițiile tematice sau decorațiunile originale, vor da naștere unei petreceri realizate într-un cadru de poveste. Forma și diversitatea coloristică a baloanelor le conferă acestora un efect inegalabil în orice atmosferă festivă, inducând o senzație de sărbătoare, de armonie și spectacol.

Lasă un răspuns