Îți dorești ca cel mic să învețe limba engleză fiindcă ești conștient de importanța cunoașterii unei limbi de circulație internațională? Dacă citești acest articol, înseamnă că ești în căutarea unor cursuri engleză potrivite pentru copilul tău. Din acest motiv, îți propun să îți înscrii copilul la cursuri de limba engleză online. Aceste cursuri au multiple beneficii. Ți le voi dezvălui în cele urmează.

Cursuri de engleză online- program flexibil

Există multe motive pentru care copilul s-ar putea să fie nevoit să participe la cursuri de engleză cu program flexibil. De exemplu, dacă învață dimineața, este imposibil să participe la un curs care se desfășoară doar dimineața. Datorită cursurilor de engleză online, acest lucru nu se va întâmpla. În funcție de orarul său, poate decide în ce zi și la ce oră va fi următorul curs.

 Învață engleza de oriunde

Locuiți într-un oraș mic și copilul tău nu are acces la un centru bun de lingvistică? Datorită cursurilor de engleză online, poți opta pentru orice centru din țară care organizează cursuri online de engleză. Copilul tău poate studia engleza oriunde se află.

Interacționează cu ușurință cu ceilalți

Copilul tău are șansa să interacționeze cu ușurință cu cei care participă la cursuri și își poate face prieteni noi. La aceasta se adaugă faptul că nu trebuie să se deplaseze până la locul unde are loc cursul, să-și care manualele grele, fie să-și schimbe ritmul de viață pentru a participa la curs.

Plan de studiu personalizat

Tu alegi ce dorești la ce cursuri vrei să participe copilul tău. Există cursuri de engleză pentru:

 • copii între 3 și 12 ani,
 • adolescenți (Prepare, KET, PET, FCE, CAE, CPE),
 • susținerea examenului Cambridge etc.
Engleză Online

Există cursuri de engleză chiar și pentru adulți, fie pentru companii. Oricine vrea să învețe engleza, are posibilitatea să o facă prin intermediul cursurilor online.

Engleză Online

 Dezvoltarea autodisciplinei

Acest punct poate părea un dezavantaj. Trăim într-o societate în care ne-am obișnuit să facem totul prin apăsarea unui buton. Uităm că secretul succesului constă în efort și perseverență. Profesorul care se află de cealaltă parte a computerului îți va disciplina și responsabiliza copilul, lucru care îl va ajuta să obțină rezultate.

Reinventarea modului de a învăța limba engleză

Copilul are șansa de a schimba modul tradițional de a învăța limba engleză, scriind ceea ce spune profesorul. Ascultă, întreabă, înțelege, nu îi este teamă de greșeli, se distrează și învață engleza prin intermediului conținutului multimedia.

 Profită de noile tehnologii

De multe ori nu suntem conștienți în ce măsură s-a schimbat viața noastră datorită folosirii noilor tehnologii. Există încă zone din viața noastră în care nu au ajuns. Dacă, de exemplu, folosește telefonul pentru a vorbi sau a se juca, de ce să nu folosească mobilul sau tableta pentru a învăța limba engleză?

Cursurile online încurajează participarea activă

Mulți oameni tind să se comporte pasiv la cursurile față în față. Este bine să stai până sfârșitul orei și să-i lași pe alții să vorbească. Înveți în timp ce asculți profesorul vorbim, asta este clar. Este o atitudine participativă care îți va ajuta copilul să stăpânească și să exerseze limba engleză.

Cursul de engleză online, de obicei, este alegerea celui care participă. Deci nu are scăpare, trebuie să participe activ la ele. Având în vedere că acestea au loc online, copilul poate scăpa de timiditate și jenă, va deveni mai îndrăzneț, mai atent și va învăța cu mai mare ușurință engleza.

Twinkle Star- alegerea perfectă pentru urmarea cursurilor de limba engleză

Dacă nu știi către care centru acreditat să-ți îndrepți atenția, îți recomand să alegi Twinfle Star, deoarece copilul tău poate beneficia de o serie de avantaje care îl ajută să învețe cu succes engleza. În plus, acest centru este acreditat și pentru examene Cambridge.

Iată, așadar, avantajele care determină oamenii să se înscrie la cursurile de limbă engleză online Twinkle Star:

 • programa de pe care lucrează profesorii permite participarea la examenele Cambridge;
 • participanții la curs sunt în interacțiune directă și permanentă cu profesorul, chiar dacă e online;
 • prezența în online s-a dovedit a fi utilă – acest centru are peste 4000 de cursanți activi care s-au adaptat în mediul online;
 • oferă garanția rezultatului, iar rata de promovabilitate a celor care participă la cursuri este de 99.68%;
 • maximizează rezultatele la examenele Cambridge prin simulări ale probelor;
 • utilizează metode interactive de învățare, într-o manieră plăcută și fără efort;
 • trainerii Twinkle Star sunt în același timp și pedagogi, și psihologi, astfel încât copilul tău are șansa de a progresa atât din punct de vedere didactic, cât și uman;
 • componența grupei va fi mereu aceeași și copilul tău se va simți confortabil și va interacționa și lucra cu ușurință;
 • oferă ateliere suplimentare gratuite comunității Twinkle Star;
 • monitorizează procesul de învățare prin evaluări constante;
 • sunt transparenți în ceea ce privește rezultatele copilului tău și le trimit pe mail împreună cu rezumatul fiecărei lecții, pentru a fi mai ușor de urmărit.

Acestea fiind zise, îți recomand să intri pe site și să alegi cursul de engleză potrivit pentru copilul tău. Succes!

PS: Pentru mai multe informații poți suna la tel: 0371 504 305


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Descoperă mai multe la Irina-Cristina.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura