Nu știi ce să porți în vara 2020? Articolele vestimentare din in sunt din nou la modă

Vara se pregătește să ne bată la ușă, să ne zâmbească cum doar ea știe, încălzindu-ne trupurile și sufletele. Noi […]

Vara se pregătește să ne bată la ușă, să ne zâmbească cum doar ea știe, încălzindu-ne trupurile și sufletele. Noi însă tot în casă stăm, întrucât marea majoritate dintre noi lucrează de acasă.

În șifonier articolele vestimentare stau cuminți în așteptarea momentului în care le vom purta din nou așa cum am făcut-o până în momentul în care virusul ucigător s-a abătut asupra noastră.

Vara 2020 nu va fi cum siguranță așa cum mulți ne-am imaginat-o. Dar dacă vom  acționa în mod responsabil și vom reuși să controlăm virusul Covid-19, ne vom bucura din nou de acele mici plăceri pe care, deși de zi cu zi, le dorim atât de mult în acest moment.

Și nu va fi o vară diferită de altele când vine vorba de modă. Inul va fi din nou protagonist atunci când temperaturile vor crește. Această țesătură naturală este încă preferata multor persoane, întrucât le permite să creeze ținute fresh și confortabile pe care le pot purta zi de zi.

Bumbacul și inul sunt două țesături care joacă un rol major în garderobele noastre pe timpul verii. De ce? Pentru că sunt țesături naturale care ne permit să creăm ținute confortabile și fresh pentru a face față temperaturilor ridicate din această  perioadă a anului.

Ținute de vară din in

Naturalețe, simplitate, sobrietate… inul este o țesătură pe care de obicei o asociem cu calitățile menționate. Deși în colecțiile de primăvară-vară există un număr mare de articole de îmbrăcăminte confecționate din această țesătură, pantalonii cu model lejer, rochiile cu piept dublu și bluzele sunt probabil cele mai populare.

Pantalonii de in cu talie elastică sunt foarte confortabili vara. Îi poți combina cu tricouri, topuri înnodate sau bluze. Îți poți completa ținutele cu sandale joase și accesorii din rafie. De asemenea, rochiile cu nasturi și cordon în talie sunt o opțiune excelentă și potrivită pentru tot felul de ocazii.

IN- ținute vara
Sursă foto: 2.hm.com
Sursă foto: mango.com/ro

Seturile din două piese sunt mai puțin populare, dar foarte interesante, de asemenea. În general, acestea sunt seturi cu pantaloni sau fuste midi și bluze în tonuri naturale sau calde: muștar și cărămiziu, printre altele. Nu trebuie uitat de salopete. Poți alege o salopetă  cu bretele. Este o alegere excelentă vara, nu crezi?

Sursă foto: 2.hm.com

Îți place să porți articole vestimentare din in în sezonul de vară? Ce fel de haine confecționate din in ai în garderoba ta?

4 thoughts on “Nu știi ce să porți în vara 2020? Articolele vestimentare din in sunt din nou la modă”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top