Anunţuri auto se pot pune pe Vitan Auto.ro

Se spune că dacă îţi doreşti ceva foarte mult, ţi se îndeplineşte. De mică mi-am dorit să am maşină. Să […]

Se spune că dacă îţi doreşti ceva foarte mult, ţi se îndeplineşte. De mică mi-am dorit să am maşină. Să ai maşina proprie pe care să o conduci chiar tu mi se părea un lucru extraordinar. Am crescut, mi-am luat carnetul, şi după doar câţiva ani mi-am luat şi carnetul de conducere. Ciudat este că după ce mi-am luat carnetul nu mi-am mai dorit atât de mult să conduc.

Însă nu după mult timp de la luarea carnetului de conducere, viaţa mi-a îndeplinit dorinţa din copilărie. Aşa că, mi-am luat maşină. Am căutat-o destul de mult, dar într-un final am găsit-o la Toyota. Aygo cred că mă aştepta, fiindcă mi s-a părut perfectă pentru mine. De culoare roşie, cu schimbare automată, mică, elegantă, feminină. Exact pe gustul meu. Cu ea te strecori uşor peste tot. Când m-am urcat la volanul ei mi s-a părut puţin ciudat. Mă aflam la volanul maşinii mele. Aveam să conduc propria mea maşină. Dorinţa puternică de a conduce a revenit.

Nu mi-a venit să cred că eu reuşisem să-mi iau maşină. Dorinţa din copilărie mi se îndeplinise, şi abia realizam acest lucru. Aveam destul de plătit pentru acest vis, dar acest lucru nu era o problemă. Era o chestiune asumată. Aşa că, am început să mă bucur de ea. Însă bucuria nu a durat mult.

În viaţa mea au apărut nişte obstacole care m-au determinat să nu mai conduc. Am tras maşina pe dreapta şi gata. Familia mea a mai condus-o din când în când. În rest a devenit doar o maşină care stătea în parcare… Era păcat de ea, era păcat de banii daţi pe ea. De aceea într-o zi am decis să o scot la vânzare. Mi-am anunţat cunoştinţele că maşina mea este de vânzare, iar apoi am căutat site-uri cu anunţuri auto.  Am pus maşina de vânzare pe câteva site-uri cu anunturi auto. Fără succes însă. Telefoane am primit din diferite părţi ale ţării, dar maşina tot nu am reuşit să o vând.

Timpul trece în defavoarea mea şi a maşinii. Sunt conştientă că trebuie să o vând cât mai repede, fiindcă aşa este cel mai bine. Mai fac o încercare, mi-am zis zilele trecute. Am intrat din nou pe google şi am căutat un nou site cu anunţuri auto, în speranţa că dacă voi da anunţ pe acest site, voi reuşi să-mi vând maşina mai repede. L-am şi descoperit imediat. Este vorba despre site-ul Vitan-Auto.ro.

anunturi aygo

De îndată ce am intrat pe acest site, am observat că sunt postate foarte multe anunţuri cu maşini de vânzare. Există diverse modele de maşini de diferite mărci. Cred că ar trebui să-mi încerc norocul şi pe acest site. Nu se ştie niciodată de unde sare un cumpărător. Dacă şi voi vreţi să vindeţi o maşină, sau să vă cumpăraţi una, vă sfătuiesc să accesaţi acest site. Vă avertizez să vă înarmaţi cu multă răbdare, sunt multe maşini de văzut.

În curând am să-mi pun şi eu maşina pe acest site. Dacă vă doriţi o maşină care se conduce uşor, roşie, cu puţini kilometri la bord, să o căutaţi aici.

1 thought on “Anunţuri auto se pot pune pe Vitan Auto.ro”

  1. Pingback: Vitan Auto, probabil cel mai popular loc de anunturi auto - Tartasesti 360

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top