Ameliorează psoriazisul cu cremă cu uree de la Eladerm

Viața este un dar prețios care ni s-a oferit fără să-l cerem și care ni se va lua fără să […]

Viața este un dar prețios care ni s-a oferit fără să-l cerem și care ni se va lua fără să fim întrebați. Viața este o minune de care ar merita să ne bucurăm la infinit. Din fericire, minunile nu țin. Ele sunt scurte, mult prea scurte

Dar asta nu înseamnă că nu trebuie să încercăm să profităm cât mai mult de această minune, atât cât durează. Și o facem, fiecare în felul nostru. Dar vine o vreme când în calea acestei minuni apar anumite piedici numite boli. Din acest moment viața noastră se schimbă, deoarece nu ne mai putem bucura de ea ca înainte. Una dintre aceste piedici care apar în calea vieții este…

 Psoriazisul, o afecțiune dermatologică, imprevizibilă de care nu scapi niciodată

Această afecțiune cronică a pielii determină accelerarea ciclului de viață al celulelor. Cu alte cuvinte, psoriazisul provoacă celulele să se înmulțească cu de 10 ori mai repede decât ar trebui.

Acest lucru se întâmplă deoarece celulele albe din sânge, ce poartă numele de limfocite T, produc niște substanțe chimice inflamatorii care declanșează înmulțirea celulelor.

Psoriazisul se poate declanșa spontan, se poate îmbunătăți sau înrăutăți în anumite perioade. La unele persoane, această boală se agravează în perioada de iarnă.

Deși psoriazisul este o boală care nu se poate trata,  există totuși produse care ajută foarte mult la ameliorarea sa. Unul dintre aceste produse este…

Crema emolientă cu uree 30%, vitamina A și E

Această cremă are multiple beneficii pentru piele. Folosită frecvent poate:

– Asigura o hidratare intensă și de lungă durată;

– Îmbunătăți capacitatea pielii de a reține apa la nivelul epidermului;

-Calma pielea iritată și oferi confort;

– Favoriza regenerarea celulară;

-Stimula exfolierea celulelor moarte;

-Reduce descuamarea și îmbunătăți elasticitatea pielii;

-Restaura aspectul neted, fin și catifelat al pielii;

-Prezinta importante proprietăți emoliente;

– Avea acțiune keratolitică puternică asupra zonelor aspre și foarte groase ale pielii.

Psoriazisul

Pentru persoanele care au pielea foarte uscată și crăpată, cu zone descuamate, însoțite de prurit, leziuni superficiale sau iritații, această cremă poate fi o soluție ideală. De asemenea, poate fi utilizată de persoanele care suferă de ihtioza, dermatita atopică sau hiperkeratoză cutanată.

Totodată, merită aleasă ca tratament în faza acută a psoriazisului, atunci când plăcile psoriazice  necesită o exfoliere intensă.

Este ideală și pentru călcâiele cu o calozitate excesivă și pentru bătături, dar și pentru tratarea unghiilor deteriorate și îngroșate, onicomicoze, întrucât înmoaie, exfoliază și subțiază unghia afectată și favorizează penetrarea activilor antimicotici.

După cum se poate observa, există arme cu care se poate lupta împotriva psoriazisului. Este important să fim deschiși la nou și să încercăm orice produs menit să facă pasoriazisul să intre în remisie.

Dermo-cosmeticele Eladerm sunt renumite pentru calitatea și prețul lor foarte avantajos. Crema cu uree, de exemplu, este renumită pentru textura sa lejeră, ideală pentru toate tipurile de piele, absorbția imediată și întinderea ușoară, pentru efectul catifelant și emolient, pentru faptul că nu  conține parabeni sau parfum.

De ce îți recomand Crema cu Uree de la Eladerm pentru a-ți trata psoriazisul?

Psoriazisul este o boală care te consumă psihic, care te determină uneori să te izolezi de ceilalți, întrucât ți-e teamă de ceea ce ar putea să creadă lumea despre ceea ce ai pe mâini sau pe picioare. Din acest motiv, cauți mereu remedii bune cu care să învingi măcar pentru scurtă perioadă de timp această afecțiune.

De multe ori, produsele pe care le găsești pe piață sunt foarte scumpe și îți dai seama că nu ți le poți permite. Însă, Eladerm sare în ajutorul tău cu un produs convenabil la preț (29 lei tubul de 100 ml), oferindu-ți șansa să continui să lupți contra psoriazisului.

După cum am precizat mai sus, această cremă are foarte multe beneficii pentru piele și este o soluție ideală pentru orice persoană care se confruntă cu afecțiuni dematologice. Te sfătuim să o încerci, nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat. Multă sănătate îți doresc!

PS: Pentru mai multe informații despre produsele Eladerm poți suna la tel: 0741045150.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top