Am rescris tot-guest post by Diana Gole

Am Rescris Tot
Sursă photo: canva.com

Dragă viață,

Azi am avut parte de o surpriză tare plăcută. Am primit o scrisoare de la Diana Gole. O scrisoare adresată ție. Nu ar fi trebuit să o citesc, dar nu m-am putut abține. Este scrisă din suflet. O să-ți placă tare mult. Știi? Mi te închipui lăcrimând, așezată pe scaunul destinului, citind pe nerăsuflate fiecare cuvânt. Vei fi impresionată văzând încă o dată cât de mult te iubim noi, oamenii. Nu mai vreau să te țin în suspans. Iată scrisoarea! Citește-o! Bucură-te de ea!

Te îmbrățișez strâns,

Cu drag,

Un simplu Om


Dragă viață,

Irina m-a lăsat să umplu o foaie aici, pe blogul ei, așa că îți scriu aceste rânduri eu, Diana.

Nu am mai vorbit de ceva timp cu tine. M-am lăsat prinsă de tumultul vieții și… cumva, am uitat.

Am uitat să mai privesc în interior, dincolo de suprafață. Am uitat de nevoile sufletului meu. E ciudat cum rutina te acaparează și te face să ignori micile bucurii: o clipă de liniște în care ești doar tu cu tine, o ceașcă de cafea sau un ceai, un „bună dimineața” rostit târziu – aproape de prânz.

Mi-am înnodat mintea și sufletul în file de Excel sperând să găsesc o cale mai bună. Însă pentru mine singura cale mai bună e scrisul. Cum puteam să mă îndoiesc de asta? Doar așa, scriind mă simt împlinită. Prin scris m-am descoperit și am crescut ca om. Am scris atât încât am scrisul infiltrat în vene ca niște dâre de cerneală.

Ce o fi fost în mintea mea?

Sigur, e necesar să ai o carieră, stabilitate. Din păcate, în ziua de azi e imposibil să răzbați hrănindu-te cu vise. Dar, am decis să rescriu tot, să nu-mi mai rezum viața în tabele și ședințe. Am decis să pun scrisul pe primul loc și, așa, am rescris tot codul HTML după care se derula rutina mea.

Și, știi, draga mea, mă simt minunat! Nu mă mai simt pierdută. Sunt completă acum, sunt fericită și nu-mi mai trebuie nimic mai mult.

Tu? Ce mai faci? Ești bine acum c-am trecut amândouă de tăvălug?

Scrie-mi neapărat!

Cu drag,

D.

PS: Mulțumesc mult, Diana! Scrisoarea către viață a ajuns la destinar. Fii sigură de asta! O să-ți răspundă…într-o zi…în felul ei caracteristic. Te îmbrățișez!

7 thoughts on “Am rescris tot-guest post by Diana Gole”

  1. Mulțumesc pentru că au fost mesagerul meu, Irina ❤️ Nu se putea o persoană mai potrivită și mai … umană pentru a face acest lucru!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top