Alege-ți instrumente de scris: permite-i sufletului să vorbească

Uneori nu-l auzi, nu-l simți. El urlă în tine. Tu îl ignori. N-ai curaj să îl lași să vorbească. Îți […]

Uneori nu-l auzi, nu-l simți. El urlă în tine. Tu îl ignori. N-ai curaj să îl lași să vorbească. Îți e teamă. Teamă de schimbarea ce-o poate produce în tine. Teamă de cei ce îi vor citi cuvintele. Îl lași în tăcere. Într-un întuneric ce îl sufocă constant. Vrei să-ți fie bine. Crezi că te protejezi împiedicându-ți sufletul să vorbească, dar te înșeli. Te înșeli amarnic. Vei prinde aripi când sufletul va vorbi.

Cugeți. Cugeți îndelung. Privești cerul cu nori, încerci să-i înțelegi gândurile și simți cum sufletul începe să vorbească. O stare de bine te cuprinde. Izvor de gânduri se revarsă pe foaia care, odată rece, devine caldă.

Literele se iau la întrecere, cuvinte formează, trăiri derulează. E un spectacol grandios. Trăiești scriind ce sufletu-ți șoptește. E atât de plăcut să simți și să vezi cum stiloul îți alunecă pe foaie dând sentimentelor viață.

Mi-am dat seama de acest lucru abia acum câțiva ani de zile, când am prins curaj și am început să scriu. Până atunci mi-am ținut sufletul închis într-o colivie aruncată în întuneric. Din clipa în care mi-am eliberat sufletul, acesta a înflorit asemenea florilor în miez de primăvară. Și de atunci a fost de neoprit.

Pentru a scrie nu trebuie să faci mare lucru. Trebuie doar să-ți asculți cu atenție sufletul. Să nu-i ignori glasul. Să nu îl lași să se afunde în tăcere. Dă-i aripi să zboare, să împrăștie peste zarea întreagă trăiri minunate.

Deschide laptopul scrie primul cuvânt. Treptat vei constata că un râu de cuvinte va apărea în fișierul special creat pentru a da viață sentimentelor tale.

Dacă nu îți place să scrii pe laptop îți recomand să îți achiziționezi o agendă pe care să o transformi în jurnal. O idee faină ar fi să achiziționezi o agendă cu lăcățel. În felul acesta ai posibilitatea să scrii și nimeni să nu afle ce ți-a transmis sufletul până nu decizi tu să dezvălui acest lucru.

De asemenea, pentru a putea scrie în jurnal ai nevoie și de niște instrumente de scris. Dar în privința acestora nu trebuie să-ți faci probleme. Sigur ai prin casă un pix sau un stilou cu care să-ți transformi gândurile în cuvinte.

Dacă propunerea mea îți trezește dorința de  a-ți achiziționa un stilou sau pix de înaltă calitate, care să se transforme într-un fel de complice al sufletului tău, cu care să scrii doar tu, ori de câte ori șoptește că vrea să vorbească, îți voi face o recomandare.

Recunosc că atunci când am descoperit site-ul Gutuie.ro am fost foarte plăcut surprinsă de diversele produse din categoria instrumente de scris.

Acestea m-au făcut să-mi amintesc de momentele în care am decis să-mi ascult sufletul și să-l las să vorbească. A fost momentul în care orice teamă a dispărut. A fost înlăturată de curajul de a-i preface gândurile în cuvinte.

Este foarte plăcut să scrii cu un stilou care alunecă pe foaie cu atâta ușurință, arzând de nerăbdare să dea naștere cuvintelor.

Din acest motiv, îți recomand să-ți alegi, de exemplu, un stilou Diplomat Aero Grey, cu peniță aurită, 14 kt. Acest stilou cu aspect modern este fabricat din aluminiu anodizat. Vârful are un design fin, decupat, fiind realizat de JoWo din Germania. Funcționează cu cartușe standard de cerneală sau cu un convertor (ambele sunt incluse).

Instrumente De Scris

Intrumentul de scris recomandat face parte din colecția de lux. Prin urmare, sunt sigură că va fi aliatul tău de nădejde mulți ani la rând. Cu ajutorul său, scriitura va fi perfectă.

În cazul în care ai prefera un stilou nu un pix, recomandarea mea pentru tine este pixul Diplomat Aero Grey.

Și acesta are un aspect modern, fiind fabricat tot din aluminiu anodizat. Se deschide prin rotire. Și ce este și mai important este că respectă standardul de înaltă calitate „Made in Germany”. Așadar, permite-i sufletului să vorbească. Alege-ți instrumentele de scris potrivite. Prinde aripi! Sună la tel:  0731 270 748 și fă comandă!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top