Ai nevoie de hosting?

Îți place să scrii, să-și lași gândurile să se transforme în cuvinte? Atunci îți recomand să-ți faci un blog. Blogul […]

Îți place să scrii, să-și lași gândurile să se transforme în cuvinte? Atunci îți recomand să-ți faci un blog. Blogul poate fi considerat un jurnal virtual, care poate fi citit de sute sau mii de persoane care intră zilnic în mediul online. Decât să scrii  într-un caiet, mai bine îți faci blog și dai posibilitatea și celorlalți să-ți citească gândurile.

Dacă îți place să scrii nu trebuie să-ți fie teamă să-ți faci cunoscute gândurile. De ce? În primul rând fiindcă te vei simți cu siguranță mult mai bine de fiecare dată când le vei permite gândurilor să zboare și să ajungă la sufletele celor ce le citesc. Apoi, dacă vei scrie le vei da posibilitatea oamenilor să învețe din experiențele împărtășite printre rânduri, pe blog.

Au trecut patru ani de când am prins curaj și mi-am făcut blog. Sunt patru ani de când viața mea a luat o altă întorsătură. În acești ani m-am redescoperit, în fiecare zi am aflat ceva nou despre mine și am cunoscut oameni de la care am avut mereu de învățat. Blogul m-a făcut să iubesc cu fiecare zi care a trecut, și mai mult cuvintele.

Ele mi-au ieșit din suflet, iar eu le-am așezat rând pe rând în paginile blogului meu drag. Îți mărturisesc că este minunat să scrii și să observi cum curg aprecierile din partea celorlalți, semn că tot ceea ce tu ai scris a ajuns acolo unde ți-ai dorit, la sufletul oamenilor care le-au citit.

Așadar, dragă suflet ce-ți place să-ți transformi gândurile în cuvinte, te sfătuiesc să prinzi curaj și să-ți faci blog. Pentru a-l face trebuie să urmezi câțiva pași simpli. În primul rând trebuie să-ți achiziționezi un domeniu, apoi trebuie să găsești o firmă de hosting. Există foarte multe firme de găzduire web, cu fel de fel de oferte, dar tu trebuie să o alegi pe cea care are oferta cea mai bună.

Pentru a-ți sări în ajutor, am să-ți dau un pont. Îți sugerez să intri pe site-ul tlh.ro. Firma Top Level Hosting pune mereu la dispoziția clienților săi super oferte, cu o serie de facilități foarte interesante. Este păcat să le ratezi.

oferta gazduire web

După ce îți vei alege pachetul de găzduire potrivit pentru tine, iar cei de firmă te vor ajuta să îți creezi blogul, vei putea începe să împărtășești cu cei ce pătrund zi de zi în lumea virtuală, din gândurile tale despre viață, despre hobby-uri și multe alte lucruri interesante. Spor la scris!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top