5 motive pentru a cumpăra un aparat de cafea cu capsule de cafea

You are currently viewing 5 motive pentru a cumpăra un aparat de cafea cu capsule de cafea

5 motive pentru a cumpăra un aparat de cafea cu capsule de cafea

Nu există un moment anume pentru cumpărarea acelor aparate de care avem atâta nevoie acasă, pentru a face un cadou aparte unei persoane dragi sau, de ce nu, pentru a ne oferi un mic răsfăț sub forma unui aparat de cafea cu capsule.

Și cum pe piață există o mulțime de aparate de cafea, vreau să vă dezvălui de ce merită să vă cumpărați un aparat de cafea cu capsule.

Capsule De Cafea
Capsule cafea de la Kafferoma.ro

Motive pentru cumpărarea unui aparat de cafea cu capsule de cafea

Viteză

Cafeaua la espressor o puteți face după cum doriți, dar mulți oameni când se trezesc la 7 dimineața pentru a merge la serviciu sau pentru a duce copiii la școală, nu au timp să-și pregătească cafeaua precum niște profesioniști.

Când folosiți espressorul trebuie să scoateți pachetul de cafea, să puneți cafea în filtru, să apăsați, să reglați brațul în aparatul de cafea, să stabiliți ce fel de cafea doriți, să porniți aparatul, să goliți filtrul de cafea…

Este mult mai practic să puneți capsula în aparat cu o seară înainte, iar dimineața când ajungeți în bucătărie, pur și simplu să porniți aparatul de cafea, apăsând butonul de pornire… și deja cafeaua curge în ceașcă.

Confort

Nimeni nu poate nega avantajele pe care le oferă un espressor în prepararea băuturilor. Dispune de filtre speciale pentru cremozitate, temperatură constantă și reglabilă.

Puteți ajusta fiecare etapă a procesului de preparare a cafelei, rezultatul fiind o cafea aproape pe gustul vostru.

Pregătirea cafelei are un preț, acela este  murdăria. Nu toți utilizatorii sunt dispuși să clătească și să curețe cu atenție fiecare componentă după fiecare utilizare.

Un aparat de cafea cu capsule, în acest sens, este mult mai practic. Și el are nevoie de întreținere și curățare, dar mult mai rar și mult mai simplu. După ce faceți o cafea, trebuie doar să aruncați capsula folosită în coșul de gunoi.

Desigur, procesele de eliminare a calcarului sunt comune atât aparatelor de cafea cu capsule, cât și espressoarelor de cafea, nu veți scăpa niciodată de asta.

Calitatea cafelei

Espressoarele fac o cafea excelentă și mereu pe placul nostru, nu există niciun dubiu în acest sens, dar uneori comparația este redusă la „capsule -> mai confortabile -> cafea mai rea” sau „ espressoare -> mai dificil de folosit -> cafea mai bună ”. Și nimic nu este mai departe de realitate! Există aparate espresso automate a căror simplitate și ușurință de utilizare sunt similare cu cele ale oricărui aparat de cafea cu capsule, iar pe de altă parte, cafeaua oferită de aparatul cu capsule poate fi una excelentă.

Varietate

Aparatele de cafea cu capsule vă permit să vă bucurați cu aceeași ușurință, folosind același aparat și făcând același lucru (trebuie doar să introduceți capsula corespunzătoare) atât de diferite tipuri de cafea, cât și de ciocolată, mix-uri de băuturi sau infuzii. De asemenea, vă puteți bucura de preparate delicioase, precum Latte Machiatto, cafea cu arome cu vanilie sau caramel, cappuccino, cafea moka … pe care nu le puteți pregăti cu un espressor decât dacă sunteți profesioniști și dedicați suficient timp acestui lucru.

Estetică

Nu putem nega faptul că aparatele de cafea cu capsule sunt mult mai frumoase, mai colorate, mai vesele și arată mai bine  decât un espressor tradițional.

Pe piață, veți descoperi o gamă variată de aparate de cafea în stil retro care vă vor lua prin surprindere. De asemenea, există și modelele incredibile de la Dolce Gusto.

Bineînțeles, întotdeauna vor exista opinii potrivit cărora un aparat de cafea este bun pentru prepararea cafelei și nimic mai mult, restul aspectelor fiind secundare. Dar statisticile legate de vânzările spun altceva.

Acum că v-am dezvăluit de ce merită să vă cumpărați un aparat cu capsule, restul depinde doar de voi.

Puteți alege un aparat de cafea cu capsule sau un expressor de cafea (manual sau automat), dar înainte de a lua vreo decizie, asigurați-vă că faceți acest lucru în cunoștință de cauză.

Dacă decideți să cumpărați un aparat de cafea cu capsule, nu ezitați să intrați pe Kafferoma.ro pentru a vă alege și diverse tipuri de capsule de cafea de înaltă calitate pentru a savura o cafea bună…căci viața e prea scurtă pentru a bea o cafea proastă.

Ps: Pentru sfaturi privind alegerea celor mai potrivite produse pentru voi, vă recomand să contactați echipa site-ului amintit mai sus, la numărul de tel: 0755.456.013

Lasă un răspuns