Aleg să arăt fericită în fiecare zi

Bună, dragilor! Astăzi vreau să vă împărtășesc câteva dintre lucrurile la care eu țin foarte mult. Cu siguranță știți deja cât de mult contează să te iubești și să te tratezi pe sine cu cea mai mare grijă. Cred că frumusețea vine din interior spre exterior, însă e bine să lucrăm la ambele aspecte dacă ne dorim.

Cum reușesc să mă bucur de mine în fiecare zi!

Așa cum spuneam, aleg să fiu fericită pentru că vreau să mă simt bine în propria piele. Nu fac foarte multe lucruri, însă unele dintre ele le consider cruciale pentru o viață așa cum mi-o doresc.

Primul și cel mai important lucru este să mă ocup de bunăstarea mea mentală. Citesc cât de pot, particip la diferite evenimente care mă pun la curent cu societatea și lumea din jurul meu, iar toate aceste lucruri mă fac să mă simt bine.

Al doilea obicei pe care îl am este să mă îngrijesc de aspectul fizic. Pentru mine este foarte important, mai ales datorită faptului că lucrez într-un domeniu unde trebuie să fiu fresh în fiecare zi. Și chiar dacă nu ar fi așa, mă ajută să mă simt mult mai bine în propria piele. Astfel, am grijă la ce mănânc, ce pun pe ten și ce pun pe mine.

Hainele sunt un subiect care mă preocupă, pentru că domeniul de fashion este unul dintre preferatele mele. Pentru mine este foarte important să aleg piese vestimentare prietenoase cu mediul, la fel și în cazul accesoriilor, așa cum sunt gențile. De aceea, unul dintre magazinele mele preferate este Barneystore.ro. Pe lângă faptul că produsele pe care le-am achiziționat de-a lungul timpului de la ei au o calitate superioară, îmi place foarte mult și faptul că pot să îmi aleg dintr-o gama foarte variată. Acum că am auzit că vor avea și genți la promoție de Black Friday, de abia aștept următoarea achiziție. Am luat de la ei câteva genți office pe care le folosesc la job sau la o întâlnire mai importantă, dar și genți casual pe care le port de zi cu zi. Au avantajul că sunt fiabile și extrem de rezistente.

Citește și:  Vrei să arăți perfect în ziua nunții tale? Iată 5 SECRETE pe care niciun stilist nu ți le va spune

Prin urmare, toate aceste lucruri trebuie să se alinieze perfect pentru mine, ceea ce înseamnă că sunt mulțumită. Fiecare piesă vestimentară pe care o îmbrac mă reprezintă, așa că sunt foarte atentă cu ce pun pe mine!

Tu ce faci ca să te simți fericită și frumoasă în fiecare zi?

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *