Top 3 produse pe care vreau să le cumpăr de Black Friday

Ador perioada reducerilor, mi se pare încântătoare. Pot cumpăra tot ceea ce îmi doresc, la un preț mai mult decât bun. Așa că, de când și în România se organizează Black Friday, sunt numai ochi și urechi. Cum văd sau aud despre produse la preț promoțional, cum mă pregătesc sufletește pentru noi achiziții interesante.

Deja am început, fiindcă m-a sunat o prietenă și mi-a spus: Va începe Black Friday Hectarul.ro. Inițial nu m-a impresionat informația, fiindcă am crezut că eu nu am ce cumpăra dintr-un magazin cu produse agricole. Dar după ce curiozitatea m-a determinat să intru în magazin, mi-am dat seama că m-am înșelat. Am descoperit o mulțime de produse utile pentru grădină, pentru casă, pentru curățenie și întreținere, chiar și pentru copii.

Prin urmare, am decis să vă povestesc despre experiența mea în urma explorării acestui magazin și despre produsele pe care le voi achiziționa. De data aceasta pentru prieteni, întrucât le consider cadouri perfecte pentru Crăciun.

 3 produse pe care le voi achiziționa de pe Hectarul.ro, de Black Friday

Recunosc, nu sunt ușor de surprins, fiindcă sunt obișnuită cu reducerile de Black Friday. Însă acest magazin pesticide și fertilizanți m-a surprins. Chiar nu mă așteptam să pună la dispoziția clienților produse atât de diverse, inclusiv pentru copii. În plus, mi-a plăcut foarte mult și faptul că toate categoriile din site vor fi incluse în Black Friday, iar reducerea maximă de Black Friday va fi de 70%. Mi-a fost greu să mă decid asupra produselor pe care le voi comanda. Dar cred că le-am ales perfect. Le vor plăcea celor dragi. Acestea sunt:

1.   Decorațiune de grădină căruță ghiveci

2.   Canapea extensibilă Inart

Anul acesta sunt pusă pe fapte mari. Vreau să le surprind cât mai plăcut pe cele mai dragi ființe din viața mea, părinții mei. Așa că, i-am tras de limbă și am aflat că vor să-și schimbe canapeaua din sufragerie. Tare m-am bucurat când am găsit această canapea. Abia aștept să o comand pentru a observa fericirea din ochii lor plini de iubire.

3.   Cort de joacă pentru copii, Indian

Băiatului năstrușnic al prietenei mele, în vârstă de 6 ani, îi va plăcea la nebunie. Sunt sigură că acest cort încăpător se va transforma într-un loc de joacă minunat pentru acesta. Este potrivit pentru copiii cu vârsta peste 3 ani. Poate fi montat atât în exterior, cât și în interior. Doar vara mai trebuie să vină, dacă s-ar putea, imediat după ce trece Crăciunul.

Acestea sunt cele 3 produse pe care vreau să le cumpăr de pe Hectarul.ro. După cum puteți observa, se găsesc produse surprinzătoare în acest magazin online. Chef de cumpărături să fie. Al meu există. Abia aștept să profit din plin de cea mai faină perioadă de reduceri din an.

Ce părere aveți, vă plac viitoarele mele achiziții? Apropo, voi v-ați făcut lista cu cadouri? Ce v-ați propus să oferiți celor dragi? Spor la cumpărături vă doresc! Pe curând!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *