Agate
Recomandări

Ce e bine să știi despre agate, pietrele semiprețioase cu proprietăți uimitoare

Îți plac mărgelele, mai ales cele cu pietre semiprețioase? Am o veste bună pentru tine. Acum îți poți achiziționa șiraguri de mărgele cu pietre semiprețioase, la prețuri foarte avantajoase. Îți voi spune de unde în acest articol. 

Apropo, despre agate ce știi? Știi că au proprietăți uimitoare? Dacă nu știai, te voi informa în cele ce urmează. Totodată, îți voi spune ce tip agate să îți alegi pentru a elimina energiile negative și a-ți spori creativitatea, precum și pentru a-ți îmbunătăți relațiile cu cei din jurul tău. 

Proprietăți fizice ale agatelor

Agatul este un tip de piatră multicoloră compusă din cristale de cuarț. Această piatră este extrasă din rocile vulcanice din zone precum Statele Unite, India, Africa, Brazilia și Maroc. Dimensiunea sa variază, așa că poți găsi agate de diferite mărimi. În ceea ce privește culorile, dacă te uiți cu atenție la agate, vei observa că au nuanțe de alb, de gri, albastru, verde, roz și maro.

Proprietățile ezoterice ale agatelor

Agatul este o piatră care, dincolo de proprietățile fizice, oferă și beneficii spirituale.

1.   Ajută la obținerea echilibrului

Agatul este o piatră căreia i se atribuie proprietăți ezoterice puternice. Printre acestea se numără și capacitatea de a contribui la restabilirea echilibrului fizic, mental și intelectual, deoarece este considerată o piatră energetică ce acționează asupra stării de spirit a persoanelor care o poartă, eliminând negativitatea. Agatul are, de asemenea, capacitatea de a stabiliza yin-ul și yang-ul, în așa fel încât energia negativă și pozitivă să fie bine echilibrate pentru a avea parte de o stare de bine.

2.   Îmbunătățește stima de sine

Este o piatră care ajută atât la îmbunătățirea stimei de sine, cât și a încrederii în sine. Agatul promovează bunăstarea și echilibrează energiile, lucru care te poate ajuta să-ți îmbunătățești percepția despre sine.

3.   Promovează concentrarea

Tocmai faptul că elimină energia negativă și, prin urmare, gândurile rele, te face să te simți mai bine și să te concentrezi asupra a ceea ce faci. Acest lucru înseamnă că vei putea studia sau munci mai bine. Punerea unui agat pe birou sau purtarea unui șirag de agate elimină gândurile negative și sporește concentrarea.

4.   Ajută la depășirea problemelor sentimentale

Agatul este și o piatră cu efecte benefice la nivel afectiv. Nuanțele sale deschise evocă amintiri și ajută la depășirea problemelor sentimentale pe care le-ai putea avea. Purtând agate vei putea evalua într-un mod cât mai obiectiv situația cu care te confrunți.

De ce să porți agate negre

Bijutierii au tendința de a asocia argintul cu agatele negre. Strălucirea discretă a argintului sporește nuanța intensă a agatelor. Acestea vor ieși în evidență fără a fi nevoie să faci niciun efort. Acestora le place să lucreze cu piatră de agat negru, deoarece este ușor de tăiat. Și o folosesc pentru a crea diverse bijuterii, cum ar fi inele, coliere, pandantive și cercei.  Agatele negre protejează persoana care le poartă împotriva micilor probleme ale vieții de zi cu zi. De asemenea, pot îndepărta blocajele energetice care îți pot sta în cale și restabili echilibrul emoțional și fizic. Agatul este, în general, asociat cu cea de-a doua chakră care sporește creativitatea și favorizează relațiile umane.

Agate

Cum să scapi de energia negativă din jurul tău cu agate Dragon Veins

Agatele Dragon Veins sunt cristale cu proprietăți vindecătoare care, de asemenea, contribuie la eliminarea energiei negative. Echilibrează yin-ul și yang-ul (energiile opuse), energiile fizice, intelectuale și spirituale. Pot fi folosite pentru a stimula modul de percepție a lucrurilor, îndrăzneala și succesul. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de succes, să capeți mai mult curaj și încredere în sine, alege un șirag de agate Dragon Veins și poartă-l mereu.

Agate

De unde îți poți achiziționa agate la prețuri avantajoase

Eu am găsit pe margele.ro agate fel de fel. Îți recomand și ție să intri pe acest site pentru a-ți alege agatele pe care ți le dorești. Pe lângă agate negre sau Dragon Veins, vei găsi și agate electroplacate fațetate, de diverse culori. Și asta nu e tot. Pe Margele.ro vei găsi nenumărate alte modele de mărgele, pietre semiprețioase și accesorii pentru a-ți face singură bijuteriile. Aici ai tot ce vrei.

Pe de altă parte, dacă vrei să te încarci cu energie pozitivă este suficient să explorezi acest magazin și să-ți alegi pe lângă agate, ce mărgele sau pietre semiprețioase îți dorești. Acestea fiind zise, dacă abia aștepți să-ți îmbunătățești starea de spirit, poți face comandă de agate pe margele.ro, sunând la tel: 0756 649 936. Spor la cumpărături!

Ți-a plăcut acest articol? Distribuie-l:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: