Cântare retail: cum le alegi pe cele potrivite pentru afacerea ta

Îți dorești să-ți deschizi propria ta afacere, mai exact un supermarket? Trebuie să știi că unul dintre elementele esențiale dintr-un astfel de magazin îl reprezintă cântarul.

Cântarul comercial este destinat folosirii în supermarketuri, magazine și întreprinderi mici. Din acest motiv, este important să știi să-ți alegi cântarul sau cântarele care se potrivesc cel mai bine profilului și nevoilor afacerii tale.

Reține! Atunci când îl alegi trebuie să verifici dacă acesta este omologat și beneficiază de verificare metrologică valabilă timp de 12 luni de la data punerii în funcțiune. De asemenea, un alt aspect de care trebuie să ții cont atunci când îl alegi este profilul magazinului. Tipul de cântar ales depinde, printre altele, de cât de mare este magazinul. Alegerea sa corespunzătoare va eficientiza întregul proces de vânzare și bunul mers al afacerii.

Tipuri de cântare de supermarket

În prezent, în magazinele de specialitate există diferite tipuri de cântare electronice pentru retail. Primul este cântarul cu etichetă cod de bare, potrivit în toate magazinele, indiferent de mărimea lor. În cazul alegerii unui astfel de cântar, produsele trebuie dispună de cod de bare care să conțină greutatea și prețul produselor. Etichetele produsele e bine să aibă cod de bare, pentru a fi scanate cu ușurință la casă și indica prețul final al produsului.

Un alt tip de cântar este cântarul pe care clienții pot cântări diverse produsele în magazin, nu atunci când ajung la casa de marcat. Datorită acestui lucru, ei pot alege exact cantitatea de care au nevoie. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, după cum sugerează și numele, un astfel de cântar are doar o funcție de control, doar la casă produsul este cântărit exact și pe această bază este evaluat.

În magazinele mici, unde nu sunt mulți clienți, se folosesc adesea cântare care permit cântărirea mărfii și calcularea prețului pe baza codului introdus de vânzător. Trebuie menționat că astfel de cântare imprimă etichete care conțin prețul. În mod normal, acest tip de cântar are o marjă de greutate de până la 15 kg.

Cântare Retail

Atunci când alegi cântare electronice pentru retail, reține că acestea au opțiunea de a se conecta la casa de marcat. Acest lucru îți poate face munca mult mai ușoară și mai rapidă. Acest tip de cântar poate fi găsit doar la casă. Este util mai ales în magazinele unde fluxul de clienți este mare. Informațiile în urma cântării produselor sunt transmise imediat la casă, ceea ce face ca treaba casierului să fie mai rapidă și mai fluidă, iar cozile mai mici.

Cântare Retail

Din acest motiv, înainte de a alege cântarele electronice pentru afacerea ta, trebuie să te informezi cu privire la ofertele existente pe piață. Acestea trebuie să se potrivească afacerii tale, trebuie să fie funcționale și să funcționeze eficient. Sarcina ta este de a eficientiza procesul de cumpărare, nu de a-l încetini și de a-l împiedica. De asemenea, este foarte important ca produsele alese de tine să fie cât mai fiabile și precise posibil. Acest lucru este foarte important pentru bunul mers al afacerii, pentru a evita eventualele greșeli și neajunsurile.

Citește și:  Îți deschizi un atelier de mobilă? Citește ce lucruri îți sunt INDISPENSABILE!

De unde îți poți achiziționa cântare electronice pentru retail?

De pe IDMag, evident. Și fiindcă sunt sigură că te întrebi de ce tocmai din acest magazin, îți voi spune că acest magazin pune la dispoziția clienților tăi cântare electronice concepute să ofere performanțe ridicate în zona de retail, acolo unde calcularea rapidă a prețurilor în funcție de greutate este imperios necesară.

Cântare Retail

Cântarele electronice sunt extrem de precise, dar și foarte ușor de utilizat, lucru care le diferențiază de cele clasice (mecanice). În plus, cântarele electronice dispun de taste mari și ecrane iluminate și vizibile, avantaje ce nu pot fi neglijate. Acestea fiind zise, îți recomand să nu mai stai pe gânduri. Sună la +40376449800 și fă comandă de cântarele de care ai nevoie pentru bunul mers al afacerii. Spor la cumpărături și succes îți doresc!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *