Vitamix, produse naturale pentru un stil de viață sănătos

Nu știu dacă v-am mai spus până acum, dar sunt adepta unui stil de viață sănătos și, ori de câte ori, am ocazia să încerc noi produse naturale, o fac cu mare plăcere. O nouă ocazie s-a ivit când am aflat că Vitamix, un magazin naturist cu gamă variată de produse naturale, este în căutarea de bloggeri pentru colaborare. Cum nu mi-am dorit să ratez această ocazie, le-am trimis email la care am primit răspuns în scurt timp. Echipa Vitamix a fost de acord să colaborăm și m-a rugat să îmi aleg câteva produse.

Zis și făcut. Mi-am ales produsele pe care mi le doream și am așteptat cu nerăbdare să primesc coletul, care a venit peste doar câteva zile. Tare încântată am fost când l-am primit, m-am bucurat asemenea unui copil. Din gama variată a celor de la Vitamix.ro mi-am ales 10 produse de la diferite firme, foarte interesante și, totodată, utile la casa omului. Acestea sunt următoarele:

Unboxing colet Vitamix

  • Balsam cu extract de gălbenele de la Zanna– un produs care protejează și regenerează pielea sensibilă. În plus, l-am ales fiindcă știam că gălbenelele au acțiune cicatrizantă și antiseptică, printre altele.
  • Apă de trandafiri tot de la Zanna– un produs pe care l-am ales datorită parfumului deosebit dar și proprietăților sale extraordinare pentru piele. Aceasta contribuie la reducerea iritației și roșeții pielii, are proprietăți anti-îmbătrânire și protejează împotriva infecțiilor sau bacteriilor. Și, ceea ce nu știam și m-a surprins când am aflat, este că înlătură cu ușurință pungile de sub ochi.
  • Ulei esențial de cedru de Himalaya tot de la Zanna-un produs pe care l-am ales pentru că am aflat că este foarte bun pentru inhalații în caz de răceală sau gripă. Mie sigur o să-mi desfunde sinusurile astfel încât să respir mai bine. Apropo, se poate pune și în aparatul de aromaterapie.
  • Balsam natural de păr Anti-Stress cu ginseng siberian de la Bunica Agafia– un produs recomandat contra căderii masive a părului. Stimulează creșterea părului și întărește rădăcinile acestuia. Când l-am descoperit am zis că trebuie neapărat să-l încerc având în vedere că îmi cade părul. Și l-am încercat și mi-a plăcut cum se simte părul la atingere după ce folosești acest balsam. Ginsengul siberian conține foarte multe vitamine, contribuind la refacerea părului. Prin urmare, sper ca acest balsam natural să-mi ajute podoaba capilară să-și schimbe aspectul și să nu mai cadă.
  • Săpun natural pentru corp și mâini cu fructe de pădure tot de la Bunica Agafia– un săpun care mi-a atras atenția datorită faptului că are în compoziția sa fructe de pădure (preferatele mele) și fiindcă curăță cu blândețe pielea.
  • Pastă de dinți cu sare minerală din Baikal tot de la Bunica Agafia– o pastă de dinți care mi-a atras atenția datorită sării minerale din compoziție. Am mai folosit și altă dată pastă cu sare și știu că întărește smalțul și curăță foarte bine dinții.
  • Cacao alcalinizată medium brown (10-12% grăsime) de la SpringMarkt– un produs care are capacitatea de a intensifica aroma preparatelor. Cum mie îmi place la nebunie să gătesc, nu se putea să nu o aleg. Poate fi folosită la prepararea produselor de patiserie, brutărie și cofetărie. Doar chef de gătit mai trebuie, dar ăsta nu prea îmi lipsește.
  • Sirop agave light ecologic tot de la SpringMarkt – un produs pe care îmi doream de foarte mult timp să-l încerc. Are indice glicemic scăzut, putând fi consumat chiar și de diabetici. De asemenea, este foarte bun și pentru persoanele care vor să slăbească (mă număr printre ele). E un îndulcitor natural foarte bun. Eu mi-am îndulcit cu el cafeaua și, spre surprinderea mea, nu i-a schimbat gustul. În trecut, am mai folosit îndulcitori, dar am renunțat la ei fiindcă schimbau gustul cafelei.
  • Capsule Maitake de la Adams– am ales aceste capsule fiindcă știu ce proprietăți fantastice are această ciupercă. Are acțiune antitumorală, antivirală, antibacteriană, scade indicele glicemic etc.
  • Capsule Digestime tot de la Adams– am optat pentru ele fiindcă sunt recomandate pentru cei cu probleme digestive, balonare, colită, colon iritabil, constipație, indigestie, printre altele. E bine să le ai prin casă când te confrunți cu asemenea probleme.
Citește și:  Rochiile de ocazie care te fac să te gândești iar la petrecere

După cum puteți observa, am intrat în posesia unor produse foarte bune, care merită oricând achiziționate pentru a ne bucura de un stil de viață sănătos. Apropo, voi ați folosit vreodată produsele pe care eu le-am primit. V-au plăcut? Dar despre Vitamix ce îmi puteți spune? Îl vizitați des? Eu vă recomand să o faceți, fiindcă vă puteți alege o mulțime de produse de calitate, care vă ajută să vă bucurați de sănătate. Acestea fiind zise, spor la cumpărături cu Vitamix și multă sănătate vă doresc! Să auzim numai de bine!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *